poze concert fuego la constant primavara din inima mea

Concert Fuego la Constant - Primavara din inima mea!

Constanta , Constanta. Miercuri 27 Martie 2024
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

Paul Surugiu Fuego surprinde primăvara aceasta publicul său, cu un concert aparte, care ajunge în orașul tău, în care va celebra cei 30 de ani de carieră artistică pe scena muzicală românească.

Concertul poartă și un titlu sugestiv – ”Primăvara din inima mea!”, asta pentru că artistul va propune publicului său un concept muzical minimalist, melodii de pe tot parcursul drumului său artistic, de la cele mai iubite șlagăre, la refrene mai puțin cântate, premiere aparte realizate special pentru turneu. Mai mult, artistul va face confesiuni pe scenă, va recita, va emoționa, alături de instrumentiștii și colegii săi, într-o poveste despre un artist care a muncit și a trudit pentru a oferi publicului bucurii, pentru a lăsa ceva în urma sa.

Show-ul va beneficia de o atmosferă aparte, de istorii și amintiri și de mult romantism, ceea ce îl caracterizează cel mai bine pe artistul îndrăgit. Melodiile alese te vor purta într-o lume a frumosului, una în care iubirea este mereu învingătoare. Două ore de spectacol live, în care veți trece prin multe stări, cântând împreună și având posibilitatea de a asculta cântecele pe care sigur le iubiți și le îndrăgiți. Mai mult, Paul Surugiu pregătește și câteva surprize care vor fi sigur pe placul vostru, de la lumini, efecte, până la componență și cântece.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 116
Cuvinte cheie: Fuego , Evenimente Constanta
valentina

Adaugat in urma cu 62 zile, 18 Mar. 2024

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1596

Alte Evenimente din Constanta
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .