Cateva detalii interesante despre LEGO Galaxy Squad

LEGO Galaxy Squad este printre cele mai interesante colectii lansate de producatorul danez si care a prins destul de bine la public. Setul foloseste o tema spatiala, unde micutele figurine omenesti si roboteii lor trebuie sa apere spatiul de cateva insecte extraterestre malefice.

Colectia LEGO Galaxy Squad a fost lansata in oficial in ianuarie 2013, insa neoficial a aparut in noiembrie 2012 in Canada si Statele Unite ale Americii. A fost, de fapt, o incercare a companiei daneze de a testa piata pentru noul sau produs. Ideea a prins si ulterior a LEGO Galaxy Squad a fost lansat si in restul lumii. In prezent este disponibil in mai multe tari din Europa, printre care si in Romania, prin reteaua de magazine Noriel.

La baza, LEGO Galaxy Squad foloseste o tema spatiala si este cat se poate de simpla. Oamenii, reprezentati prin micutele figurine, trebuie sa apere spatiul de invazia insectelor extraterestre malefice. Acestia sunt ajutati in tentativa lor de roboti care indeplinesc diferite roluri. Oamenii si roboteii lor sunt impartiti pe mai multe echipe, cu caracteristici diferite si diferentiate prin culori si embleme specificie: echipa albastra, echipa rosie, echipa verde si echipa portocalie. Fiecare echipa LEGO Galaxy Squad este construita dintr-un omulet sau doi si un robot. Echipele rosie si verde au un singur om in componenta, in timp ce echipele portocalie si albastrea au cate doi oameni de fiecare. Vehiculele sunt albe, decorat cu detalii ce tine de caracteristicile fiecarei echipe. Insectele extratereste sunt formate din Alien Mosquitoids si Alien Buggoids.

Scenariul este simplu. Aceste insecte din LEGO Galaxy Squad bantuie prin galaxie, rapesc civili si incearca sa transforme fiecare planeta in propriul cuib, O singura forta le poate opri, Galaxy Squad formata din soldati si piloti pregatiti pentru operatiuni speciale si impartiti in patru categorii. Fiecare dintre cele patru echipe are propriile abilitati si se completeaza intre ele.

  • Echipa verde: bune pentru aparare, artilieria grea
  • Echipa rosie: pricipala calitate este viteza
  • Echipa portocalie: responsabila cu armele de foc
  • Echipa albastra: se ocupa cu strategia si tehnologia. Dintre toate echipele se spune ca au cea mai buna tehnologie

Dimensiunile colectiilor variaza de la 28 de piese pana la cele mai complicate de 1012. Daca vreti sa va surprindeti prichindelul cu aceasta colectie, LEGO Galaxy Squad este disponibil in oferta Noriel.

lego galaxy squad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *