CONCURS: Castiga 5 invitatii duble la Salonul Auto/Moto – Bucuresti 2014

Salonul Auto / Moto – SAM 2014 are loc in Piata Constitutiei, in perioada 2 – 6 aprilie 2014.

Salonul reuneste producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto si moto, piese de schimb, motociclete, biciclete si accesorii, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu.

Pentru a castiga o invitatie dubla la SAM 2014, da un share pe Facebook concursului si raspunde la intrebarea:

Ce te atrage cel mai tare la Salonul Auto / Moto de la Bucuresti?

Raspunsurile vor intra intr-o tragere la sorti pe data de 28 martie, castigatorii urmand a fi anuntati atat in cadrul articolului cat si pe email.

Castigatorii celor 5 invitatii sunt: stanciu catalin, Cercel Sorin, visan georgiana, Roxana V si Eftemie Eugen.

Vezi si: Concerte Bucuresti 2014 | Festivaluri Bucuresti 2014Targuri Bucuresti 2014

Poze Salonul Auto / Moto Bucuresti 2014

33 thoughts on “CONCURS: Castiga 5 invitatii duble la Salonul Auto/Moto – Bucuresti 2014”

  1. Am participat si anul trecut si a fost o experienta deosebita. Intentionez sa achizitionez un automobil nou iar multi producatori de automobile vin la Salonul auto cu numeroase oferte.

  2. Cel mai mult ma atras ideea de a face si la noi asa ceva , pot spune neasteptat dar totodata binevenit , multe masini si motociclete de epoca ceea ce readuce istoria masinilor si motocicletelor in prim plan, noutati din mai toate domeniile auto,moto , piese etc. Pentru mine este o mare bucurie ca se desfasoara an de an , merg mereu cu drag , fiind un impatimit al masinilorde epoca.

  3. particip in fiecare an cu placere .imi place sa vad masini vechi si noi ,sa fiu informat despre tot ce apare .

  4. Imi plac foarte foarte mult ”super car-urile” indiferent de varsta lor. Apreciez foarte mult si piesele auto, in special turbinele. Am participat la fiecare eveniment de 5 ani in coace si nu am fost nici o secunda dezamagit.

  5. BAii ce sa zic…ma duc la expo pentru ca sunt pasionat si lucrez cu masini…Am sa ma duc cu un prieten care are masina aerografiata . Nu e prmul expo la care particip si nici ultimul 🙂 abia astept sa se intruneasca tot club-ul <3

  6. Pentru ca…din seria saloane si pentru ca automobile :))

    Abia astept sa petrec timp de calitate privind masini frumoase , ca in fiecare an!
    See you there!

  7. Masinile, atmosfera si posibilitatea de a acumula cunostinte despre noile aparitii.

  8. Faptul ca traiesc doar pentru masini, viteza adrenalina, tunning, si tot ce e legat cu aceste lucruri. 😛

  9. Fetele hostess !!! 🙂 … Normal ca masinile. Merg in fiecare an, pentru ca ma pasioneaza domeniul.

  10. Este pentru prima data cand voi merge la acest eveniment (sunt din Brsov)si, din comentariile citite mai sus, sper sa fie la inaltimea celorlalte… pacat ca nu am cu ce sa compar, dar cu siguranta voi fi acolo si la anul. Ce ma atrage? Pasiunea pentru masini si motoare puternice.

  11. Buna ziua. In primul rand cel mai mult ma atrage atmosfera locului. Toata lumea dornica de a vedea ceva cu adevarat special si nou. Iar in al doilea rand sunt pasionat de autovehicule. Studiez ingineria autovehiculelor si mi-ar placea sa ma aflu printre cei pasionati de autovehicule.

  12. Sunt intrunite cele mai multe modele si marci auto si moto din romania intr-un singur loc cu traditie expozitionala.

  13. Ma incanta ideea ca si la noi au inceput sa se organizeze astfel de evenimente mai ales ca toti prietenii mei lucreaza in domeniu, majoritatea fiind detinatori de motociclete. Este o placere si o pasiune sa mergem la toate intrunirile moto, spectacolele si expozitiile tematice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *