CONCURS: Castiga o invitatie dubla la Noaptea Devoratorilor de Publicitate din Club Control

Ultima editie din Bucuresti a Noaptea Devoratorilor de Publicitate Best Of are loc in Club Control, pe data de 17 aprilie 2014.

Pentru a castiga o invitatie dubla la NDP 2014, da un share pe Facebook concursului si raspunde printr-un comentariu la intrebarea:

Ce te atrage cel mai tare la Noaptea Devoratorilor de Publicitate?

Raspunsurile vor intra intr-o tragere la sorti pe data de 15 aprilie, castigatorii urmand a fi anuntati atat in cadrul articolului cat si pe email.

Castigatorul invitatiei duble este Andrei Ignat.

 

22 thoughts on “CONCURS: Castiga o invitatie dubla la Noaptea Devoratorilor de Publicitate din Club Control”

  1. Ma atrage ocazia de a vedea cele mai noi reclame, selectate pe categorii 🙂 si poate si ocazia de a face putin networking

  2. Imi doresc sa particip pentru ca nu am mai fost niciodata, iar curosity killed the cat.

    Am auzit numai lucruri bune si funny despre eveniment si vreau sa am si eu ce sa povestesc/dezbat data viitoare.

  3. faci parte dintr-un trend. ai senzatia ca iti gasesti locul. sa nu uit cum raman uneori cu gura cascata de twist-ul reclamei

  4. spot dupa spot => maraton de reclame + devoratori de publicitate, cinefili si atletici…reteta perfecta dupa o zi haotica de munca

  5. Nu am fost niciodata si cred ca este un eveniment super fain pentru toti pasionatii de publicitate.

  6. Lucrez in publicitate, ca “defect” de meserie nu vad in reclame simple imagini, vad obiectivul ce se vrea atins, vad brainstorminguri si capete incinse, oameni misto si idei si mai misto, vad implementarea lor, munca din spate si placerea de a face asta again and again oricat de greu ar fi.

  7. Eu am renuntat la televizor de ceva ani si duc dorul reclamelor, dar nu a celor stupide de pe la noi, ci a unor reclame bune, cu substrat. Cred ca aici le pot gasi.

  8. Vreau sa vad dincolo de sticla, vreau sa vad oameni, idei, strategii si umor. Cel mai mult ma atrage faptul ca voi pleca satula de la eveniment,pentru ca voi devora fiecare secunda din el. 😀

  9. Pot sa ma bucur de publicitate alaturi de colegii si prietenii mei. Studiem publicitatea si comunicarea, iar in curand vom trece de cealalta parte a baricadei. Asadar, este o experienta minunata petrecuta impreuna. Ne distram si invatam.

  10. Astept o multitudine de reclame bune si un public cunoscator ce va stii cum sa le “guste”.

  11. Sunt pasionat de publicitate si doresc sa vizionez idei neconventionale.
    Ma intereseaza mai ales reclamele din sectiunea Comedy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *