Oktoberfest Brasov 2013

Timp de 10 zile Brasovul va fi cuprins de traditii bavareze! Oktoberfest Brasov 2013 pregateste cel mai mare cort montat vreodata in Romania, 10 zile de distractie si muzica germana!

Incepand cu 6  septembrie, Arena Ion Tiriac devine cel mai aglomerat loc din Brasov!

„Nu conteaza cati ani ai, cati bani ai, nu trebuie sa fii model ca sa participi la Miss Oktoberfest singura conditie este sa fii amuzanta si sa te distrezi cu noi”
Anul acesta Miss Oktoberfest este cel mai asteptat moment al festivalului. Probelele sunt cele mai traznite si premiile pe masura. Miss Oktoberfest si-a mai chemat inca o prietena – Miss Heidi – oare cine va castiga aceste premii? Sa ne amintim si de Miss Popularitate, premiu care in 2011 a revenit doamnei Genoveva, in varsta de 64 de ani.

Sweet karaoke – sau a canta iodlere cu gura plina de turta dulce este doar una dintre probe. Concursul se va desfasura in fiecare sambata incepand cu ora 18:00. Atmosfera se va incinge cand fetele vor defila imbracate in Dirndl – costumul bavarez specific. Castigatoarele sunt alese de catre public prin aplauze. Anul trecut castigatoarei i s-a montat un dozator de bere la ea acasa si timp de o luna acesta a fost alimentat cu bere de catre sponsorul principal Ciucas. Sunteti curiosi sa aflati care a fi marele premiu in 2013? Veniti la Oktoberfest Brasov 6-15 septembrie!

Program OktoberFest Brasov 2013

program oktoberfest brasov 2013

Comentează