RADAR DE MEDIA SI-A PREMIAT CASTIGATORII

RADAR DE MEDIA SI-A PREMIAT CASTIGATORII LA EVENIMENTUL ANULUI

GALA DE DECERNARE A PREMIILOR ONLINE RADAR DE MEDIA 2013

Pe langa cele 20 de premii deja cunoscute de catre public, au mai fost acordate sase premii speciale, iar la final a fost anuntat si castigatorul marelui premiu al Galei Premiilor Online Radar de Media.

Gala a debutat cu un recital live 100 % al trupei Bedda Band, iar apoi prezentatoarea galei, Cosmina Pasarin si-a facut aparitia in scena pentru a da start decernarii premiilor. Andra a fost prima castigatoare, cantareata primind premiul pentru Artistul Anului, apoi rand pe rand au fost premiate Revista Bravo (Cea Mai Citita Revista), virtual-team.is-great.net (Cea Mai Citita Revista Online), Radio Crazy (Cel Mai Ascultat Post de Radio Online), Connect-r (Melodia Anului 2012 In Romania) si TVR – Dan Manoliu ridicand Premiul Special Radar de Media Pentru Organizarea Exceptionala a Concursului Eurovision 2013 – Selectia Nationala.

Dupa ce Jimmy Dub a incins atmosfera cu hiturile sale, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk a pasit pe scena pentru a inmana premiul pentru Cea Mai Buna Emisiune TV, emisiunii Happy Hour, veveritele din band nelipsind de la gala. Au mai fost premiati: stirileprotv.ro (Cea Mai Citita Platforma de Stiri), Click! (Cel Mai Citit Ziar), Mireasa Pentru Fiul Meu (Cel Mai Bun Serial TV – Reality Show), Romanii Au Talent (Cea Mai Buna Emisiune Show – Concurs) dar si Kanal D (Premiul Special Radar de Media pentru Cea Mai Buna Ascensiune in Televiziune) si site-ul bucurestiivechisinoi.ro (Premiul Special Radar de Media pentru Cultura Urbana).

Imediat ce Megastarul Catalin Josan a incantat invitatii cu piesele sale, Gabriela Firea a acordat, din partea Asociatia Actiune si Dialog, premiul pentru campania eco – Omul Verde. Apoi rand pe rand, Dana Rogoz (Cel Mai Bun Blog), Romania, Te iubesc (Cea Mai Buna Emisiune Informativa), John Puzzle (Best Evenimentul Anului – Concert LaLa Band), Mihai Morar (Cea Mai Buna Emisiune de Radio – Morning ZU) si Nicusor Stan (Premiul Special Radar de Media Pentru Cel Mai Implicat Om De Afaceri In Mass-Media) au intrat in posesia trofeelor.

Cel mai aclamat moment al serii a fost aparitia pe scena a magicianului Johaness care a a acordat premiul pentru Jurnalistul Anului in Romania Andreei Esca, iar apoi Tasha a facut un show live de senzatie.

 Ultima parte a decernarii a inceput cu Nicoleta Luciu (Cel Mai Bun Show de Divertisment – Vocea Romaniei), urmat de Mirela Boureanu Vaida (Cel Mai Bun Prezentator TV), Mihai Morar (Cea Mai Buna Voce de Radio – Daniel Buzdugan), Laura Cosoi (Cea Mai Sexy Vedeta) si Sandra N. care a primit Premiul Special Radar de Media pentru Cel Mai Bun debut Solo In 2012, artista interpretand live hitul “Obsession” pe scena galei.

Dupa ce Anca Pop, artista venita din Canada special pentru Gala Premiilor Online Radar de Media, a cantat live 100 % cele mai bune piese ale ei, a sosit si punctul culminant al galei, cand a fost anuntat Marele Castigator al Galei, trofeul mergand la Andreea Esca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *