Spatiu prea mic pentru camera copilului? Cum poti sa “pacalesti” vizual cu mobila pentru copii

Fiecare dintre noi isi aminteste de camera in care a crescut, fiecare colt, fiecare culoare. Iar atunci cand urmeaza sa decoram universul viitorului membru al familiei, ne dorim ca totul sa fie perfect si pentru bebe, asa cum a fost pentru noi. Mobila pentru copii este acum variata, iar orice se poate gasi in magazinele specializate. Iar daca cea de acolo nu se potriveste cu imaginea din mintea fiecarui parinte, se poate oricand apela la cineva care sa transforme visul in realitate.

E mai usor acum decat atunci cand parintii se chinuiau pentru mobila pentru copii care a existat in camera fiecaruia dintre noi.
Dar nu este usor sa gasesti mobila pentru copii perfecta. Majoritatea apartamentelor sunt mici, camerele la fel. Astfel ca, inainte sa achizitionati mobila pentru copii, trebuie sa stiti ca puteti crea senzatia de spatiu alegand culori deschise pentru ea. Odata realizat acest lucru, e imperios necesar sa cumparati mobila pentru copii care sa imbine cat mai bine utilul si placutul. Pentru ca nu e suficient ca ea sa arate bine, trebuie sa ii si ajute pe parinti, dar si pe cei mici.

Mobila pentru copii mai trebuie sa fie si de buna calitate, pentru ca investitia sa nu se repete de la an la an. Nu va speriati daca un dulap costa prea mult. E posibil ca de el sa va folositi foarte mult timp, astfel ca achizitia se va dovedi a fi una de succes. Ea mai trebuie sa fie rezistenta la uzura si sa aiba un risc de utilizare cat mai mic posibil.
Tocmai de aceea este foarte important sa alegeti doar accesorii, material si feronerie de foarte buna calitate!

Parintii mai trebuie sa aiba in vedere si asigurarea spatiilor de depozitare. Ideal este sa ganditi in perspectiva, pentru a preveni nevoile ce pot aparea odata cu cresterea celui mic. Ar trebui sa va orientate pentru mobila pentru copii adaptata nevoilor din prezent ale celui mic, dar care sa poata fi rearanjata inteligent peste cativa ani, conform nevoilor lui de atunci.
Daca spatiul din camera este mic, iar in el stau mai multi copii, este recomandata achizitionarea paturilor suprapuse. Copiii le adora si faceti astfel si o economie importanta de spatiu, dar puteti sa va folositi si de numeroase spatii de depozitare cu rafturi sau sertare.

Nu va trebuie un spatiu imens pentru ca cel mic sa isi aminteasca, ani mai tarziu, cat de frumoasa era camera lui. Universul magic, cel dintre cei patru pereti, nu trebuie sa implice nici mult efort, nici bani multi. Daca vrei sa cumperi mobila pentru copii la un pret excelent si la o calitate buna, atunci vino la Noriel pentru a-ti indeplini visul: acela ca cel mic sa se bucure din tot sufletul de micul lui univers. Gasesti o multime de produse pentru camera copilului, patuturi, dulapuri, fotolii, comode si multe altele.
Transportul este gratuit la comenzi de minimum 150 de lei.

Comentează