poze expozitia numitorul comun moartea la aiud

Expozitia "Numitorul comun: moartea" la Aiud

Alba , Aiud. Luni 2 August 2010 10:30
Penitenciarul Aiud

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expozitie la Aiud despre victimele comunismului romanesc

Pentru prima data un penitenciar din Romania - penitenciar in functiune - gazduieste o expozitie despre victimele regimului comunist romanesc.
Persoanele private de libertate de la Penitenciarul Aiud au sansa de a vedea cateva din crimele infaptuite de regimul comunist din Romania.
Expozitia este completata de conferinta "Comunismul nu este istorie" sustinuta de istoricul Marius Oprea, directorul CICCR.
De asemenea, va avea loc vizionarea filmului "Vanatorul de securisti" realizat de televiziunea publica din Franta.

Mai multe detalii: http://www.plaiuluminatu.ro/articol--46--14--636--Despre-crimele-comunismului-intr-o-expozitie-eveniment-la-Penitenciarul-Aiud.html

Comenteaza pe Facebook
iulian

Adaugat in urma cu 4989 zile, 01 Aug. 2010

Adaugat de maxim_balgradeanu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

  • Cum a fost?
    vinsieu
    vinsieu   03 Aug. 2010, 11:37:08

    Mitica - esti cumva userul maxim_balgradeanu? daca da semneaza-te te rog. legat de postarea la mai multe evenimente, e absolut inutil, daca e un comentariu aiurea se va sterge. Intr-adevar s-au postat informatii cu privire la festivalul FanFest cu un timp in urma dar erau informatii foarte pe scurt, si am preferat sa las si articolul postat de rossi, cu niste informatii mult mai pe larg.

    _man_small
    Mitica   03 Aug. 2010, 9:45:29

    Am postat acelasi anunt la mai multe evenimente, pentru ca toti cei care posteaza evenimente sa si le pazeasca... Pentru ca ei dau un eveniment pe Vin si Eu, iar dupa cateva zile vine Rossi si posteaza acelasi eveniment.

    vinsieu
    vinsieu   02 Aug. 2010, 12:44:51

    1) ai pus acelasi comentariu la 10 evenimente, fara foarte multa legatura intre ele. 2) la fiecare eveniment la care ai facut acuzatia respectiva, era trecuta sursa de unde e preluat evenimentul. 3) cred ca avem dreptul de a scoate comentariile care sunt aiurea si fara relevanta pentru un anumit eveniment, nu crezi?

    _man_small
    Mitica   02 Aug. 2010, 11:14:07

    De ce sunt scoase comentariile care dezvaluie faptul ca Rossi copiaza evenimentele altora?


    .