poze pacea in sine retreat ianuarie 2019

Pacea în Sine – Retreat Ianuarie 2019

Alba , Alba Iulia. Luni 21 Ianuarie 2019 14:00 - Vineri 25 Ianuarie 2019
Hotel Allegria, DN 1, km 373, între localităţile Alba Iulia şi Lancrăm, judeţul Alba

Categorii: Targuri , Festivaluri , Conferinte si Seminarii

Pacea în Sine – Retreat Ianuarie 2019

Călătoria spirituală nu este o călătorie de acumulare. Pentru a fi Ceea Ce Eşti, nu este necesar să adaugi ceva în plus. De fapt, cu adevărat, nici nu poţi să adaugi ceva peste Ceea Ce Eşti. Deja eşti Ceea Ce Eşti. Nu trebuie să îndeplineşti vreun ritual sau să săvârşeşti o anumită practică spirituală. Este necesar să îţi permiţi să fii Ceea Ce Dintotdeauna Eşti.

Poţi renunţa la povestea ta? Ai deschiderea de a renunţa la ataşamentul faţă de cunoaşterea ta? Ceea ce crezi că eşti, nu îţi permite să fii Ceea Ce Eşti Cu Adevărat, în mod conştient. Iar Ceea Ce Eşti nu poate fi cunoscut, gândit sau vorbit. Ceea Ce Eşti – este Infinit. Infinitul în Sine, care nu poate fi încapsulat în cuvinte, în gânduri sau într-o formă finită.

Această tabără este dedicată întoarcerii la Liniştea Intrinsecă, transcendentă oricărei cunoaşteri. Nevăzutul Infinit. Nemanifestatul din care provine manifestatul. Nemişcarea din care provine mişcarea. Ceea Ce Nu Are Formă – din care provin toate formele existente. Este o retragere pentru regenerarea completă a fiinţei, dincolo de orice credinţe, convingeri sau puncte de vedere.

Pe parcursul acestei tabere, se vor îmbina o serie de elemente prin intermediul cărora se va tinde către Simplitatea Primordială a Liniştii. Prelegeri, conferinţe, meditaţii, discuţii libere, relaxare zilnică la piscină, jacuzzi, salină şi saună – toate acestea se vor împleti pentru cristalizarea întoarcerii conştiente la Prezenţa Unică şi Atemporală.

Nu este vorba despre promovarea unei viziuni spirituale, a unei culturi sau a unui concept filozofic. Acest retreat a fost conceput pentru a purta călătorul spiritual dincolo de orice element relativ, în transcenderea completă a dualităţii.

Ţinând cont de perioada de iarnă în care se va organiza acest retreat, îmbinarea conferinţelor cu relaxarea la SPA este binevenită. Hotelul deţine un SPA foarte bine dotat, care poate face trecerea blând şi subtil de la grosier la spiritual. Cu alte cuvinte, se va îmbina relaxarea formei cu transcenderea formei.

Pentru toate detaliile legate de participarea la tabara, le gasiti la linkul: http://catalin-manea.com/retreat-ianuarie-2019/

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/retreat-ianuarie-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1136

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 2109 zile, 19 Iun. 2018

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .