poze blaj alive 2015 campia libertatii blaj

Blaj aLive 2015, Campia Libertatii, Blaj

Alba , Blaj. Vineri 5 Iunie 2015 16:00 - Sâmbătă 6 Iunie 2015

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Blaj aLive, festivalul de muzica de pe Campia Libertatii, anunta data oficiala pentru 2015 si primele confirmari pentru Scena Mare: Sunrise Avenue, Șuie Paparude si Coma (RO), intre 5 si 6 iunie.


Sunrise Avenue, trupa finlandeza cu 1 milion de albume vandute in toata lumea si 3 premii EMMA, concerteaza la Blaj aLive 2015. Expresia cea mai vie a pop-rock-ului scandinav si prezenta incendiara pe scenele din toata lumea, Sunrise Avenue aduce pe Campia Libertatii super-hiturile Fairytale Gone Bad, Hollywood Hills, The Whole Story, alaturi de albumele legendare Unholy Ground si Out of Style. Șuie Paparude si Coma participa in premiera la festival si vor completa muzica electronica, pop-rock si new-wave de pe scenele Blaj aLive.

Un tribut adus celor mai actuale si vibrante tendinte din muzica electronica prinde viata la Blaj aLive, cu seara Kompakt Label Party. La editia 2015, Scena Electronica de la Blaj aLive va vibra pe mixurile DJ-ilor care au scris istoria muzicii electronice germane. Kompakt, label originar din Koln si responsabil pentru pozitionarea Germaniei ca initiator al trendurilor dance si electronice ale deceniului, ii aduce la Blaj pe Michael Mayer, Saschienne, Justus Köhncke si Thomas Fehlmann.

Șase noi proiecte muzicale se alatura artistilor deja confirmati pentru 5 si 6 iunie 2015, la Blaj aLive. Programul complex de festival de pe Campia Libertatii va include si showcase-uri de inovatie si tehnologie, ateliere fun si educative, si va oferi doua scene principale:

FREEDOM STAGE, dedicata performance-urilor pop-rock, rock alternativ, reggae si hip-hop: Matisyahu, Dubioza Kolektiv, Sunrise Avenue, Guess Who, Coma.

ELECTRONICA, un showcase pentru tendintele actuale din muzica electronica: Michael Mayer, UNKLE Sounds, Șuie Paparude, Thomas Fehlmann, Justus Köhncke, Saschienne, Acid Pauli, Let The Machines Do The Work.

Abonamentele sunt disponibile pana la finalul lunii martie la pretul de 50 de lei pentru acces in zona de festival si 100 lei pentru acces in festival & camping. In zilele festivalului abonamentele vor avea pretul de 90 de lei pentru acces simplu in festival si 140 de lei pentru acces in festival & camping. Biletele sunt disponibile pe blajalive.ro/bilete in variantele e-ticket sau cu plata ramburs, si in retelele Eventim si Myticket, inclusiv magazinele Diverta si Germanos.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1037
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Blaj
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3280 zile, 26 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .