poze festivalul blaj alive 2014

Festivalul Blaj aLive 2014

Alba , Blaj. Sâmbătă 7 Iunie 2014 - Duminică 8 Iunie 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Pe Campia Libertatii, in zilele de 7 si 8 iunie 2014, va avea loc o mare adunare a indragostitilor de muzica, libertate si festivaluri.

Blajul, “mica Romă a Transilvaniei”, devine centrul atenției generale și prinde viață la Blaj aLive: două zile de concerte și activități recreative organizate pentru a încânta peste 10.000 de participanți cu suflet tânăr. Awolnation și Seether, invitații speciali din acest an, aterizează pentru prima dată în România direct pe Câmpia Libertății.

Blaj aLive oferă trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri și multe specialități culinare, zone sportive și recreative, spații pentru ateliere și socializare. Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines și Blackstar vor colora spectrul acustic al programului de festival. Mai mulți artiști vor fi anunțați în următoarea perioadă.

Prețuri abonamente la Blaj aLive 2014:
30 lei (abonamente de 2 zile)
50 lei (abonament de 2 zile și camping)

Mai multe detalii: http://www.infomusic.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2216
popadriana

Adaugat in urma cu 3647 zile, 03 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Cum a fost?
    aleonte yasmine
    cucubaubau13   10 Iun. 2014, 14:22:03

    Peste 11.000 de iubitori de muzică și artă au participat la maratonul de renaștere culturală de pe Câmpia Libertății. Pe durata maratonului, peste 30 de artiști de top, dintre care 8 internaționali și 22 din țară, au oferit experiențe puternice pe cele trei scene Blaj aLive. Dacă pe Scena Mare au avut loc două premiere pentru România atunci când Seether și Awolnation au oferit câte un show senzațional celor sosiți la Blaj, la întrecere cu Zdob și Zdub, Paraziții și Vunk, scena Electronica a continuat seria noutăților, aducând în fața publicului pe unii dintre cei mai cunoscuți DJ, precum: Matias Aguaio, Matthias Meyer, Tobias Thomas sau Barnt.


    .