poze tabara de pictura hobby art pentru adulti apuseni 2015
poze tabara de pictura hobby art pentru adulti apuseni 2015 poze tabara de pictura hobby art pentru adulti apuseni 2015 poze tabara de pictura hobby art pentru adulti apuseni 2015

Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti- Apuseni 2015

Alba , Campeni. Sâmbătă 20 Iunie 2015 19:00 - Duminică 28 Iunie 2015
pensiunea Kings Valley

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/12

Iti place sa pictezi? Vrei sa practici si sa evoluezi in preajma unui pictor profesionist? Vino cu noi in tabara de vara! Tematica taberei: peisajul si portretul. Aceasta tabara este o tabara cu instructor artistic.

Tabara din Apuseni este pentru nivel intermediar si se adreseaza persoanelor care vor sa evolueze si sa picteze in preajma unui pictor profesionist. Pe parcursul celor 8 zile vom aborda peisajul si portretul. Va fi o tabara axata pe multa practica in aer liber alaturi de Tudor Francu, instructorul artistic al taberei, pictor profesionist din Beius.
Specificul taberelor noastre de pictura este atmosfera speciala- artistica, ludica, propice creatiei, prietenoasa precum si dedicatia cu care ne ingrijim pentru ca fiecare persoana sa simta ca a petrecut un timp de calitate si reconfortant alaturi de persoane cu aceleasi preocupari artistice. Iar aceste indeletniciri atrag de fiecare data oameni frumosi langa care ti-e mai mare dragul sa petreci cateva zile. Si pentru ca e tabara, atmosfera jocurilor copilariei o vom readuce in preajma noastra dupa ce vom lasa pensulele din mana si ne vom lasa surprinsi de activitatile de timp liber pregatite de organizatori care promit printre altele un atelier interactiv de creativitate aplicata, un carnaval tematic si o drumetie care se va lasa cu un picnic.

Mai multe detalii: https://tabarapictura.wordpress.com/2014/11/06/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2015-seria-din-iunie-apuseni/

Pret bilet: 1650 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1208

Eveniment postat de organizator

simona

Adaugat in urma cu 3238 zile, 05 Iun. 2015

Adaugat de ingrid

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .