poze caravana o mamica informata pentru un copil sanatos la arad

Caravana “O mamica informata pentru un copil sanatos” la Arad

Arad , Arad. Sâmbătă 29 Mai 2010 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Caravana “O mamica informata pentru un copil sanatos” la Arad

Cursuri prenatale si de puericultura
Cursurile antenatale vizeaza femeia dinainte de a ramane insarcinata, venind cu informatii despre conceptie-fertilitate, alimentatia inaintea conceptiei si analize si investigatii medicale impuse in aceasta perioada.
Cursurile prenatale povestesc despre cronologia sarcinii, urmarirea ei, alimentatia si sportul in tipmul sarcinii, asumarea rolului de parinte, comunicarea intrauterina cu fatul, travaliu si masuri de combatere a durerii la nastere.
Cursurile de puericultura se refera la notiuni de ingrijire a sugarului. Desi viitoarele mamici sunt cele mai interesate de aceste cursuri, viitorii tati care participa la acestea vor beneficia de 10 zile de concediu de odihna suplimentare pentru a o ajuta pe mamica atunci cand ajunge cu pruncul acasa.

Cine suntem noi?

Asociatia Scoala mamei Junior are experienta de peste 5 ani in educatie perinatala (pre si postnatala), beneficiarii fiind peste 4000 cupluri care asteptau un prunc. Informatia continuta in aceste cursuri este bazata pe ghidul american de pediatrie, protocoalele de urmarire a sarcinii si a sugarului din Romania, normativele organizatiei mondiale a sanatatii in acest sens precum si legislatia nationala in vigoare.Trainerii din cadrul acestui curs sunt medici specializati ( medicina de familie, pediatrie, dermatologie), psihologi cu experienta in oferirea de cursuri adresate adultilor.

Cui ne adresam cu aceste cursuri?
Tutoror parintilor si viitorilor parinti precum si tuturor persoanelor implicate in buna desfasurare a unei perioade de gestatie, cresterea si ingrijirea unui sugar.

Beneficiile particiantilor:

- cel mai important beneficiu obtinut la sfarsitul acestui curs reprezinta bogatia si calitatea informatiilor dobandite direct de la specialisti,

- posibilitatea dobandirii de insusiri practice prinvind igiena sugarului ( baita, schimbatul scutecului, imbracarea) si alimentatia acestuia( pozitii de alaptare si alimentatie artificiala) etc

- Suportul de curs va fi oferit la sfarsitul cursului,pe suport DVD pentru a putea fi vizionat acasa.
- Atestatul de absolvire a cursurilor de puericultura pentru viitorii tati pentru obtinerea celor 10 zile suplimentare de concediu se ofera dupa participarea cursuri , in urma complectarii unui chestionar.

Ce cursuri oferim?


Prenatale: care pornesc cu informatii din preconceptie, cronologia sarcinii(cum calculam varsta de sarcina), urmarirea sarcinii(analize,vizite la medic) ,Ghid de nutritie(alimentatia femeii insarcinate) , Comunicarea intrauterina cu fatul (haptonomia- cu ajutorul unui aparat mamicile prezente in sala vor putea sa isi asculte bebelasul din burtica)

Travaliu: anatomia si semne preliminare ale travaliului , semne de travaliu si tehnici de respiratie, travaliul si masuri de combatere a durerii ( epidurala,tehnici de respiratie) , nasterea naturala versus cezariana , recuperarea dupa nastere, lauzia , tristetea si depresia post-partum legislatie( drepturi specifice maternitatii)

Puericultura: alaptare, alimentatia sugarului 0-6luni ,acordarea primelor ingrijiri , igiena sugarului ,vizita la medic si analize , dezvoltarea normala a sugarului

Cand se tin si unde?

Locatia: Magazinul Premaman, Atrium center

Tematica: trusoul nou-nascutului- cum alegem hainutele,mobilierul, carucioarele, biberoanele, sterilizatoarele, pompele de san, cu ce hranim bebele, produsele de cosmetica.

Cum ma pot inscrie?

Participarea este gratuita.

Dat fiind numarul limitat de locuri este obligatorie confirmarea participarii prin mail la contact@scoalamamei.com .

Participantii pot opta pt obtinerea materialelor oferite de Scoala mamei despre sarcina, cresterea si ingrijirea sugarului contra sumei de 50RON.Astfel viitorii tatici vor primi si atestatul pt obtinerea a 10 zile suplimentare de concediu.

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.mamicafarafrica.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1366
Cuvinte cheie: mai , 29 , arad , 2010 , Evenimente Arad
andrei

Adaugat in urma cu 5090 zile, 17 Mai. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .