poze festivalul luminii arad

Festivalul Luminii - Arad

Arad , Arad. Sâmbătă 9 Iunie 2018 12:00
Parcul Eminescu

Categorii: Festivaluri

În prezent, ideea că fericirea este un lucru măreț, în calea căruia trebuie să alergăm mereu, a devenit tot mai populară. Prinși în agitația vieții cotidiene, adesea uităm că lucrurile mărunte, precum un zâmbet, un cântec sau găsirea unui strop de lumină la finalul zilei sunt, de fapt, cele care contează, cele care ne aduc bucuria sufletească.

Din acest motiv, încă din 2004, Cercetașii României și-au propus ca măcar pentru câteva ore să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și, împreună cu partenerii lor, să transforme orașele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevenim copii și, indiferent de vârstă, să descoperim lucrurile care ne fac fericiți, să le luăm cu noi și să le ținem aproape până la următoarea ediție.

De ce?

Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a oferi copiilor, tinerilor și voluntarilor de toate vârstele implicați o educație non-formală prin responsabilizarea lor și dezvoltarea abilităților de organizare în cadrul unui eveniment național.

Se spune ca întunericul nu este decât lipsa luminii.
Noi preferam sa le aducem pe ambele la un loc,
Preferăm ca decât sa ne plângem de întuneric
Mai bine sa aprindem un foc.
Privind soarele în ochi
Timpul mi-a șoptit
Printr-o abundență limitată
Viața.

Mulți pierd micile bucurii așteptând marea fericire, ea poate constituie de fapt bucuriile mărunte de care noi am putea avea parte sau poate fiecare gulguță din miile care luminează pe alei la Festivalul Luminii.
Fiecare îmbrățișare și zâmbet care se zărește prin întunericul străpuns de lumina focului sub cerul plin de stele, sutele de dorințe îndeplinite pentru fiecare stea. Fiecare adiere de seara care sa te răcorească după ce ai dansat in lumina gulguțelor cu acei oameni dragi cu care te-ai simți bine indiferent de ce fel de muzica ar fi. Fiecare cercetaș care te privește bucurându-se pentru fiecare gulguță pusă, pentru fiecare raza de soare indurată ca sa simtă impreuna cu tine o raza de luna și o adiere de vânt.

Pentru fiecare mica bucurie, noi cercetaşii am creat Festivalul Luminii.

Date de contact pentru voluntari si intrebari:
*Romanu Sebastian - 0748417726

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 911
Cuvinte cheie: Arad
lavi

Adaugat in urma cu 2150 zile, 10 Mai. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Arad, Arad. Vineri 29 Martie 2024
concert fuego primavara din inima mea

Concert Fuego - Primavara din inima mea!

Arad, Arad. Miercuri 3 Aprilie 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .