poze festivalul concurs posada rock 2014

Festivalul-concurs Posada Rock 2014

Arges , Campulung-Muscel. Vineri 5 Septembrie 2014 - Duminică 7 Septembrie 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Castigatorii din anii precedenti vin in recital la Posada Rock 2014

Formatiile VESPERA (Marele Premiu la Posada Rock 2012), FOCURI (Marele Premiu la Posada Rock 2013) si MASKED TOYS (Locul I la Posada Rock 2013) vor sustine cate un recital la editia din acest an a festivalului-concurs Posada Rock de la Campulung Muscel.

VESPERA s-a infiintat in anul 2005 la Cluj-Napoca, promovand un stil personalizat de power-gothic.
Dupa albumul de debut ”Desert of the Real” lansat in 2011, formatia a castigat Marele Premiul la Posada Rock 2012 si a sustinut zeci de concerte, impartind scena cu nume sonore din tara si din strainatate, precum The Animals, The Troggs, My Dying Bride sau 69 Eyes.
Componenta actuala a formatiei este: Dudu Isabel (voce), Dorin Panduru (chitara si voce), Johann Hentz (bass), Andrei Calbajos (clape, synth, samples), Richard Bordea (chitara) si George Chereji (tobe).
Trupa FOCURI din Roman se intorc anul acesta la Campulung din postura de castigatori ai Marelui Premiu la Posada Rock 2013.
Formatia s-a cristalizat in forma actuala in anul 2010. Din aceasta formula a rezultat si primul material discografic“Distant Path” (2012), un EP autoprodus, cu patru piese inregistrate in sala de repetitii de catre Catalin Airinei (Phossilah). Membrii actuali ai trupei sunt: Ovidiu Sindrilaru (voce si sintetizator), Alin Cozma (chitara) si Silviu Cozma (tobe).

MASKED TOYS, castigatorii Premiului I la Posada Rock 2013, se intorc la Campulung in formula Sorin (bass si voce), Bogdan (chitara), Luci (voce), Bogdan S (chitara) si Ursu (tobe).
Beneficiind de vechea scoala de thrash/groove/funk a anilor ’90 si de entuziasmul necontrolat al noii generatii metal, Masked Toys copleseste cu un amestec original si, in acelasi timp, omogen. Avand un atu in aparitiile live, trupa persista in a crede neconditionat in valorile muzicii fara compromisuri, promovand si fiind fidela adevaratei atitudini metal.

Festivalul concurs Posada Rock 2014 se va desfasura in perioada 5-7 septembrie 2014 pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Bilete/abonamente vor fi disponibile la intrarea in zona de concert, la urmatoarele preturi:
- 15 lei biletul pentru o zi
- 30 de lei abonamentul pentru cele trei zile de festival.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1298
popadriana

Adaugat in urma cu 3536 zile, 18 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Campulung-Muscel
festivalul posada rock 2024

Festivalul Posada Rock 2024

Arges, Campulung-Muscel. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .