poze cum sa iti dezvolti un model de business mai puternic

Cum sa iti dezvolti un model de business mai puternic

Arges , Pitesti. Joi 3 Septembrie 2015 08:00 - Joi 3 Septembrie 2015
Ramada Hotel

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/30

The Alpha Group” vine in sprijinul afacerii tale prin lansarea workshop-ului: “ Cum sa iti dezvolti un model de business mai puternic?” – special adresat liderilor de business din orasul tau.

Acesta este primul workshop dintr-un program care se va desfasura pe parcursul anului avand menirea sa se constituie intr-o unealta eficienta, care sa acorde sprijin antreprenorilor si managerilor de top in domeniile de business in care acestia activeaza.

De ce este important pentru tine?

Pentru ca astazi schimbarea se întâmplă într-un ritm mai rapid decât oricând și de multe ori, dincolo de controlul nostru personal. Apar noi competitori incomozi, care nu mai respecta regulile, cu tehnologii noi, modalitati diferite de a face lucrurile, preturi si costuri reduse pe scara larga.

De ce sa nu fii TU astazi cu un pas inaintea pasilor pe care competitorii tai vor fi nevoiti sa faca maine? Foloseste oportunitatea de putea schimba lucrurile acum, inainte de a fi fortat sa le schimbi!

Pentru comunitatea de business din Bucuresti/Pitesti se lanseaza un nou instrument de business accelerator- The Alpha Group, marca Noble Manhattan.

Obiectivul acestui program este ca tu sa iti dublezi cifra de afaceri si sa devii lider in segmentul tau de piata.

Viitorul este al celor care actioneaza Acum.

Inscrie-te si tu! Valorifica aceasta oportunitate de a duce afacerea ta la un nou nivel!

De ce sa te inscrii ACUM?

– Vei face parte dintr-un meeting de board, cu caracter exclusivist intre business owneri, manageri si directori de top din Bucuresti si Pitesti ( pentru Pitesti evenimentul este organizat cu sprijinul AOA Arges ( Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges.

sigla AOA Ag
– Numarul de locuri este limitat la 30. Pentru ca un lider se deosebeste prin hotarare si actiune, locurile se ocupa pe principiul primul venit, primul servit.
– Vei beneficia la un pret absolut promotional de o sesiune de workshop din modelul The Alpha Group, cu tema “ Cum sa iti dezvolti un model de business mai puternic ” si doua sesiuni de mastermind
– In cadrul acestui eveniment se pun bazele primului Alpha Group din Bucuresti, respectiv Pitesti

The Alpha Group- Where Businesses Come Together To Grow!

Pret promotional: 370 Ron/82 Eur (TVA nu se aplica) valabil doar pentru primul eveniment.

Beneficii:

Consultanta personalizata de la o echipa de oameni calificati care se asigura ca afacerea ta beneficiaza de o varietate de perspective si nu se bazeaza pe o singura voce care guverneaza.
Oportunitatea de a discuta pe modelul brainstorm, workshop si mastermind sessions, strategiile care au potentialul de a creste cifra ta de afaceri.
Oportunitatea de a te concentra pe strategii si indicatori cheie de performanta, care asigura dezvoltarea afacerii tale pe termen mediu
Generarea de idei care sa ajute la cristalizarea propriei viziuni asupra afacerii.
Unde? Cand?

03 septembrie – Pitesti: Hotel Ramada http://www.ramadapitesti.ro/ intre orele 08-30 – 14.00

10 septembrie – Bucuresti Hotel Rin Central http://central.rinhotels.ro/ro-ro/ intre orele 08.30 – 14.00

Contact: Camelia Stefan – Director Regional The Alpha Group Bucuresti camelia.stefan@the-alpha-group.biz; Tel: 0756499975

agenda eveniment si alte informatii pe site www.tag.cameliastefan.ro

Mai multe detalii: http://www.tag.cameliastefan.ro/evenimente-alpha-2/cum-sa-iti-dezvolti-un-model-de-business-mai-puternicevents-03-si-10-sep-2015/

Pret bilet: 370 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 834

Eveniment postat de organizator

camelia stefan

Adaugat in urma cu 3172 zile, 17 Aug. 2015

Adaugat de CameliaS.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .