poze inaugurare loreen mariage showroom

Inaugurare Loreen Mariage Showroom

Bihor , Oradea. Luni 12 Octombrie 2015 17:00 - Duminică 25 Octombrie 2015
Str. Primariei Nr.68/1

Categorii: Inaugurari

Inaugurare Loreen Mariage Showroom

Miercuri 23 septembrie ora 17.00, in Oradea pe Str. Primariei Nr. 68/1 a avut loc inaugurarea Loreen Mariage – Wedding Showroom, primul de acest gen din Oradea si judetul Bihor.

La eveniment au fost prezenti viitori miri si mirese, furnizori de servicii pentru nunta, dar si pentru evenimente speciale cum ar fi aniversarea casatoriei, botezul, majoratul, inaugurarea de firma sau orice alt eveniment special din viata fiecaruia dintre noi.

Ideea deschiderii acestui showroom a venit din dorinta de a acoperii un segment de piata, care doreste ca evenimentele din viata fiecaruia sa fie unice si neaparat personalizate in functie de preferinte, pasiuni, anotimp si bineinteles de tematica aleasa.

Pentru a crea un eveniment de vis, fie ca e vorba de nunta sau alt tip de eveniment trebuie sa apelam la specialisti care sa ne dea sfaturi, sa ne consilieze in alegerea celei mai bune solutii pentru nevoile noastre. Tocmai de aceea Showroomul Loreen Mariage este locul ideal de a te intalni cu specilisti in domeniu, care pot sa te consilieze in alegerea tematicii, accesoriilor, decorului, aranjamentelor florale, meniului, candy barului, juice barului, si tot ceea ce ai nevoie pentru ca evenimentul sa fie de neuitat.



Servicii de inchiriat



De acum decorurile noastre pentru nunti tematice, combinate elementele decorative cum vrei tu, se pot si inchiria,pentru ca totul sa fie pe stilul sau tema nuntii tale. Te putem ajuta cu decoratiunile pentru amenajarea salii sau a gradinii pentru o nunta Shabby Chic, romantica, colorata, traditionala sau retro, pentru a decora masa mirilor sau mesele invitatilor,pentru Photo Corner, pentru Guest Book Corner, Candy Bar sau chiar un Natural Bar.

Candy Bar si Juice/Natural Bar

Putem creea un candy bar pentru petrecere – frumos, amuzant si memorabil pentru tine si invitatii tai. Asortam culorile cu tema aleasa de tine, creem structuri inedite si iti vom impresiona invitatii cu o multitudine de deserturi fermecatoare. Alege o explozie de culori pentru a exprima un spirit jucaus sau culori sobre pentru un plus de eleganta si rafinament.

Cu siguranta nu vor reusi sa termine totul asa ca le putem pregati si un juice bar/natural bar din sucuri naturale presate la rece , din diverse fructe si legume ( mar, portocala,sfecla, morcov,spanac,etc).

Literele decorative,“love” , “mr & mrs” “bride” si “groom”, placute decorative de lemn cu mesaje wedding, accesorii shabby chic, obiecte handmade vintage, stegulete colorate, litere decorative, ghirlande cu numele mirilor, etc. vor intregi decorul atat pentru candy bar, cat si pentru natural bar sau restul locatiei.



Conceptul Loreen Mariage



Daca iti doresti un eveniment 100% personalizat si simti nevoia de libertate si creativitate, te asteptam la o cafea sa povestim despre – wedding concept / event concept si vom cauta impreuna idei pentru o nunta tematica in stilul vostru.

O nunta tematica necesita un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate : invitatii, plicuri de bani, meniuri, place card-uri, etc. , realizat de un designer specializat. Pentru sedintele foto din ziua nuntii, de logodna sau trash the dress, pentru sesiuni foto comice impreuna cu domnisoarele si cavalerii de onoare, pentru amenajarea ingenioasa a mesei de prezidiu, pentru aranjarea unui colt vesel de imortalizat zambete la evenimentul vostru, pentru un party plin de culoare, pentru orice va mai trece prin minte intr-un decor inedit, dati-ne un telefon – Decorul este ca si aranjat!

Pentru ca este foarte important sa arati bine in ziua nuntii sau la orice eveniment important din viata ta, in showroom vei gasi beauty cornerul (cum sa aratam bine in ziua nuntii), cu aparat de remodelare corporala (Flabelos) combinat cu sfaturi si consiliere pentru alimentatie sanatoasa si nutritie; produse cosmetice de la Marea Moarta, programe de detoxifiere pe baza de sucuri naturale presate la rece; pachete de relaxare si infrumusetare pentru viitoarele mirese, nase si nu numai; petrecerea burlacitelor – pachete beauty si de relaxare.

Ce purtam in ziua nuntii? – In cadrul showroomului, pe langa bijuterii si accesorii vei putea primi sfaturi si comanda rochia de mireasa, pantofiori de mireasa, si restul accesoriilor, pentru a crea un outfit de vis, in functie de tematica aleasa si stilul care te caracterizeaza.

Unde petrecem si unde ne cazam invitatii nu va mai fi o problema de rezolvat, deoarece impreuna putem identifica locatiile cele mai potrivite si pune baza conceptului de petrecere. Nunta sau botezul, dar si alte petreceri speciale au nevoie de persoane care se ocupa de organizarea lor, de prezentare, artisti ( dupa caz) de sonorizare, foto video, hostess, baloane,flori,artificii sau etc. , – cu siguranta putem sa iti oferim cele mai bune solutii si cei mai buni profesionisti in domeniu.

Daca aveti nevoie de sfaturi si idei, puteti apela cu drag la specialistii nostri care sa completeze restul detaliilor de la nunta voastra, pentru ca visele sa devina realizabile.

Galerie foto : https://www.facebook.com/LoreenMariage/media_set?set=a.1479681879027321.1073741838.100009565692363&type=3&pnref=story

Mai multe detalii: http://loreenmariage.ro/index.php/2015/09/28/inaugurare-loreen-mariage-showroom/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1467

Eveniment postat de organizator

loreen mariage

Adaugat in urma cu 3113 zile, 12 Oct. 2015

Adaugat de Loreen Mariage

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Oradea
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
sounds of oradea festival 2024

Sounds of Oradea Festival 2024

Bihor, Oradea. 14 Iun 2024 - 16 Iun 2024
festivalul medieval din oradea 2024

Festivalul Medieval din Oradea 2024

Bihor, Oradea. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .