poze open source trio european tour 2017

Open Source Trio - European Tour 2017

Bihor , Oradea. Joi 30 Martie 2017 21:00 - Vineri 31 Martie 2017
Urban Place, Strada Tudor Vladimirescu nr. 75

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Joi 30 Martie avem plăcerea să vă invităm la o seară unică, cu muzică live și degustare de vin, petrecută alături de OPEN SOURCE TRIO, în cadrul turneului european realizat de formație, în premieră în Oradea.

Prețul unui bilet este de 25 Lei și include accesul la concert si degustarea de vin.

Rezervări la tel. 0770 133 583

———————————————————————————

Despre OPEN SOURCE TRIO:

Începând cu anul 2010, OPEN SOURCE TRIO a fost în turneu prin toată Europa. S-ar putea spune despre ei că modernizează felul standard în care un trio de jazz este conceput. După cum sugerează și numele, compozițiile formației combină numeroase stiluri muzicale precum jazz, muzică clasică, electronica - toate presărate cu un pic de muzică folclorică bulgară.

În prima parte a anului 2014, Open Source Trio a lansat albumul lor de debut, „Mirage”, care a fost primit cu multă căldură și recenzii bune de către critici și fani. Au fost invitați la emisiuni radio și TV din Europa, muzica lor devenind totodată muzică de fundal pentru documentarul „Moves and Shakers of Contemporary Art”. În 2015, formația a concertat la numeroase festivaluri din întreaga Europa, au cântat alături de „Pleven Philharmonic Orchestra” și au fost selecționați pentru „European Jazz Contest” din Rotterdam.

Cel de-al doilea album se numește „Altitude”. În multe privințe, titlul albumului reflectă experiențele comune pe care membrii formației le-au împărtășit în cadrul turneelor din ultimi ani. Toboșarul Juri Schewe explică: „Numele de Altitude vine de la înălțimile munților pe care i-am cățărat și cutreriat atât de des împreună. Am reușit să atingem aceste înălțimi și în timpul concertelor noastre, în cele mai intense momente pe scenă. Pe de-o parte te simți liber, nesigur și entuziasmat - ca și cum totul ar fi posibil, iar pe de altă parte simți că ești că timpul stă în loc și totul are sens în acel moment.”

Membrii formației se cunosc încă din anul 2010, în timp ce pianistul Momchil Atansoff, toboșarul Juri Schewe și basistul Ray Janga erau studenți la Conservatorul din Rotterdam. Începând cu anul 2016, Nikos Kalavrytinos este bassistul trupei. Cei trei sunt muzicieni virtuoși care fac parte dintr-o generație nouă de jazz pentru care experimentarea cu noi tehnici și sunete este foarte firească, naturală. Muzica celor de la Open Source Trio a fost interpretată ca fiind emoționantă, provocativă și complexă, totodată reușind să creeze ecouri sentimentale în sufletele celor care îi ascultă.

———————————————————————————

OPEN SOURCE TRIO Links:

https://www.facebook.com/opensourcetrio/
https://www.youtube.com/watch?v=W7WWZeXhkjk
https://www.youtube.com/watch?v=M1zq7eEf0LM

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1242053655880809/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 453
Cuvinte cheie: Jazz , degustare vin , live , Evenimente Oradea

Eveniment postat de organizator

valentin

Adaugat in urma cu 353 zile, 07 Mar. 2017

Adaugat de Valentin12024

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Oradea
excursie poiana cu narcise castrul porolissum

Excursie Poiana cu Narcise - Castrul Porolissum

Bihor, Oradea. Sâmbătă 12 Mai 2018
e an na la oradea

E-an-na la Oradea

Bihor, Oradea. Sâmbătă 10 Martie 2018
concert syn ze sase tri

Concert Syn Ze Sase Tri

Bihor, Oradea. Sâmbătă 31 Martie 2018
concert directia 5 la armonia hall

Concert Directia 5 la Armonia Hall

Bihor, Oradea. Joi 1 Martie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .