poze giant volley in oradea

Giant Volley în Oradea

Bihor , Oradea. Sâmbătă 1 Iulie 2017 09:00

Categorii: Sport si Excursii

Vă invităm să participaţi la prima etapă a Turneului Național de Giant Volley care se va desfășura în Oradea. Este primul eveniment de acest gen din România, așa că puteți scrie alaturi de noi istoria acestui joc.

Este un joc care pune accent pe „munca în echipă”, deoarece veți juca cu o minge cu un diametru de 2,65 metri. O singură persoană nu poate mânui mingea, astfel ca este nevoie să fie implicată toată echipa. Este până la urmă vorba de strategie, de coordonare a echipei, sub formă distractivă

Competiția se desfășoară în sistem piramidal, începând cu 16 echipe ... din care doar una va fi câștigătoare! Regulile sunt asemanatoare cu volley-ul clasic, așa că nu este nevoie de mare pregătire pentru a intra în joc

Acest eveniment se adresează în principal companiilor și angajaților lor, fiind o activitate de teambuilding nemaipomenită, care pe deasupra are și un scop caritabil. Astfel, taxele de înscriere ale jucatorilor vor merge către Corporactive Consulting, pentru a susține organizarea turneului, însă sumele strânse din sponsorizări vor merge către programul „Fondul de burse” al Fundației Comunitară Oradea.

Prin „Fondul de burse” Fundația Comunitară Oradea își dorește să acopere nevoile elevilor proveniți din familii defavorizate de a-și continua studiile, oferindu-le sprijin financiar și moral. Fără sprijinul potrivit acordat prin fondul de burse, elevii pot recurge la abandonul școlar, fenomen aflat într-o creștere îngrijorătoare în România. Printre elevii din familii defavorizate se găsesc tineri capabili de performanțe, dar care au nevoie de suport pentru a le atinge. Programele care să le ofere tinerilor sprijin sunt puține, deși datele Ministerului Fondurilor Europene semnalează că mai mult de jumătate dintre copiii români se află în risc de sărăcie sau excluziune socială.

Dacă vrei să participi la Giant Volley, contactează-ne la adresa office@corporactive.ro sau la numarul 0749 206 119
Susținem educația tinerilor defavorizați din Oradea, prin joc și distracție, TOTDEAUNA în ECHIPĂ!
www.corporactive.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867
Cuvinte cheie: Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 2486 zile, 07 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .