poze goleste ti podul targ de obiecte donate

Goleşte-ţi podul - târg de obiecte donate

Bihor , Oradea. Sâmbătă 6 Iunie 2015 10:00 - Duminică 7 Iunie 2015
Parcul 1 Decembrie, Oradea

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 10/10000

O echipă de elevi de la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu » Oradea desfăşoară în perioada 6 – 7 iunie, între orele 10:00 – 21:00, în Parcul 1 Decembrie, lângă statuia Ostaşului Român un târg de obiecte donate cu scopul de a strânge bani pentru o tânără bolnavă, elevă la acelaşi liceu.

Evenimentul face parte din proiectul « Goleste-ti podul ! », care urmăreşte mobilizarea orădenilor în vederea donării de obiecte pe care nu le mai folosesc, pentru a fi vândute, iar banii obţinuţi să fie utilizaţi în scopuri caritabile. În cadrul proiectului s-a mai organizat un târg de preparate culinare, destinat elevilor Liceului Greco-Catolic, prin care s-au strâns restul de bani necesari organizării târgului de obiecte.
Toţii banii strânşi vor fi donaţi Denisei Ciornei, în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VI-a la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu ». Aceasta este o tânără sportivă talentată, care ar fi dorit să devină voleibalistă. Din nefericire, ea a fost diagnosticată cu boala STILL şi virusul Epstein-Barr. Situaţia materială a părinţilor este precară şi aceştia nu îi pot oferi în continuare decât foarte puţin pentru a-şi continua tratamentul.
Orădenii care doresc să o sprijine pe Denisa Ciornei pot sa doneze orice obiect, aflat în stare bună, până la data de 5 iunie, la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu » Oradea. Toate obiectele donate vor fi sortate pe categorii, urmând ca mai apoi să fie vândute în cadrul târgului. De asemenea, se pot oferi şi donaţii în bani.
Goleşte-ţi podul, ajut-o pe Denisa!
***
Proiect finanţat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de Fundaţia Comunitară Oradea în parteneriat cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare si BRD – Groupe Societe Generale.

Programul este implementat în Oradea de către Fundatia Comunitară Oradea, iar la nivel naţional este coordonat de către Asociatia pentru Relatii Comunitare. Activitătile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Solutii durabile pentru implicarea tinerilor în viata comunitătii” - proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1104
fundatia com oradea

Adaugat in urma cu 3220 zile, 04 Iun. 2015

Adaugat de Fundatia Com. Oradea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .