poze  international moto party si concerte rock la salarad

„International Moto Party” si concerte rock la Salarad

Bihor , Salard. Vineri 9 Iulie 2010 15:00 - Duminică 11 Iulie 2010

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri , Sport si Excursii

Intrunirea motociclistilor

Motociclişti din România, Ungaria şi Austria se întîlnesc de vineri şi până duminică la Sălard. Este cea de-a treia ediţie a „International Moto Party”, eveniment organizat de Hawks MC, în colaborare cu Primăria Sălard. În perioada 9-11 iulie, la Sălard, va avea loc o întrunire a motocicliştilor, la invitaţia clubului Hawks MC.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 700 de motociclişti. Scopul întâlnirii este acela de a strânge fonduri pentru copiii orfani din Salonta. În programul de la Sălard figurează concursuri de moto-sumo, măsurarea decibelilor, concurs de frumuseţe pentru motociclete, concurs de băut bere, concurs de viteză minimă, concurs de mâncat crenvurşti, premiu pentru motociclistul cel mai turmentat, o bursă a motocicletelor, mâncăruri şi băuturi diversificate, tombolă, body painting.

Organizatorii îi atrag pe participanţi şi printr-o tombolă unde ca premii se oferă: materiale de întreţinere pentru motociclete, căşti, tricouri etc. Concursul de motociclete va fi asezonat cu concerte rock oferite de: Don (Ungaria), Rotorika (Ungaria), Blues Company (Ungaria), Crimson (România), Majestic (România), Dockers (România) şi Knock Out (România).

*sursa: www.bihon.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 903
monica

Adaugat in urma cu 5034 zile, 09 Iul. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .