poze prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata creata integral
poze prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata creata integral poze prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata creata integral poze prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata creata integral

Prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata , creata integral

Braila , Braila. Miercuri 13 August 2014 20:00 - Miercuri 13 August 2014
Biblioteca Judeţeana "Panait Istrati" Braila, P-ţa Poligon nr. 4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 200/400

Prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata , creata integral de copii si adolescenti “Recital de culori in sticla fuzionata”

Prima expozitie de obiecte din sticla fuzionata , creata integral de copii si adolescenti
“Recital de culori in sticla fuzionata”
Miercuri, 13 august 2014, orele 20:00, Biblioteca Judeteana “ Panait Istrati” din Braila va gazdui expozitia de grup intitulata “Recital de culori in sticla fuzionata”.
Lucrarile din sticla fuzionata surprind prin nonsalanta exprimarii cromatice dispuse in ritmuri pe alocuri picurate de culoare, uneori abia atingand suprafata sticlei, alteori cu izbucniri grafice inedite, dand nastere la un intreg recital expozitional de culori inglobate in sticla modelata termic.
Mentionam faptul ca aceste creatii din sticla fuzionata au fost realizate in cadrul workshop-ului care a facut parte din ansamblul larg de manifestari dedicate copiilor si adolescentilor , “Clubul de vacanta”, proiect unic in Romania, initiat si dezvoltat de catre colectivul Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” , fapt pentru care ii multumim. In cadrul Clubului de vacanta s-au desfasurat 31 de ateliere creative, de limbi straine, activitati in aer liber si activitati sportive, care au atras zilnic la Biblioteca peste 200 de copii Este important de evidentiat faptul ca lucrarile in sticla fuzionata, realizate de copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au fost create la prima “intalnire” cu sticla. In acelasi timp, expozitia este prima expozitie de obiecte fuzionate din Romania, creatii realizate integral de copii si adolescenti.
Va invitam la “Recital de culori in sticla fuzionata”, avand ocazia sa-i cunoasteti pe expozanti: Andrei Sandu, Bianca Elena Gorgovan, Catalina Ioana Dumitrascu, Dante Oprisanu, Daria Neagu-Cogalniceanu, David Neagu-Cogalniceanu, Denis Ginsac, Denisa Enache, Dragos Ene, Eduard Leonard Cochirleanu, Elena Anghel, Elena Navia Spicu, Emma Popp, Iulia Teodoru, Malina Delia Baciu, Mara Bibicu, Mihai Papadopol, Rares Emilian Nitu, Razvan Iosif, Stefan Alexandru Petcu, Stefan Papadopol, Stefania Caraua, Stelian Sandu, Teodor Nectarie Buiescu, Erika si Andreea .
Expozitia va fi insotita de fotografii realizate de artistul fotograf Marius Papadopol care a surprins expozantii pe parcursul elaborarii creative a obiectelor din sticla fuzionata.
Prezentarea va fi realizata de prof. si artist plastic Marilena Ioanid, creatoare de opere pure, fapte frumoase si priviri caline.
Albumul acestui eveniment, care va fi updatat pe parcursul expozitiei de grup “Recital de culori in sticla fuzionata” :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.752792741449217.1073741834.261976990530797&type=1

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.752792741449217.1073741834.261976990530797&type=1

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1116

Eveniment postat de organizator

camelia cogalniceanu

Adaugat in urma cu 3538 zile, 13 Aug. 2014

Adaugat de proideastrade

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .