poze training mastery bootcamp primul curs formator avansat

Training Mastery Bootcamp – Primul Curs Formator Avansat

Brasov , Bran. Miercuri 20 Mai 2015 14:00 - Duminică 24 Mai 2015
Str. Branului, 36 bis

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 25/30

Bootcamp-ul Training Mastery este o continuare naturala a cursului de Formator organizat de Extreme Training. Designul este unul fantastic gândit sa îmbine latura transformatoare (eliminare blocaje, exprimarea potentialitatii, amplificarea valorii tale) cu partea strategica (instrumente concrete, strategii si tehnici).

Designul conceput pentru Training Mastery, un curs formator pentru avansați, în esență, vine în întâmpinarea unor nevoi umane fundamentale. Training Mastery este o modalitate prin care aducem valoare reală clienților noștri, care vor duce mai departe această valoare în viața lor și în viața celor cu care interacționează.
Înainte de a te decide să participi, mai jos regăsești schematic elementele cheie în jurul cărora este construit designul Training Mastery. Fără dar și poate este un program ce intră în profunzimea detaliilor cu adevărat importante.
1. Cum să creezi încredere? - Una dintre cele mai serioase provocări ale oricărui speaker sau trainer este să creeze încredere în sine și să obțină încrederea publicului. În cadrul Training Mastery vei afla 3 strategii esențiale pentru declanșarea și extinderea încrederii. Dacă tu vei avea încredere în tine și, mai ales dacă audiența ta îți va oferi încredere, vei fi călăuza care va fi urmată întreaga călătorie către destinația dorită.
2. Cum angajezi emoțional audiența? - Rațiunea este mașina care te duce unde îți dorești, însă ai nevoie și de combustibil. Tehnologia a invadat spațiul intim al fiecăruia dintre noi. Riscul ca participanții să se angajeze, în timpul trainingului, în conversații pe rețelele sociale, să facă curat în inbox, să trimită și să primească mesaje sau pur și simplu să stea cu mintea la problemele de acasă sau de la serviciu, a devenit din ce în ce mai mare. Dacă ai dorința și pretenția ca participanții să acționeze diferit sau mai bine după curs, ai obligația de a le asigura ”combustibilul” pe toată durata cursului, prin angajarea lor emoțională în permanență.
3. Cum generezi rezultate? - Care crezi că este diferența dintre a ști ce să faci și a face ce știi? Dacă în urmă cu 10 ani miza unui curs sau a unei conferințe era să livrezi un conținut de calitate, acum lucrurile s-au schimbat. Informația este doar la un click distanță de oricare dintre noi printr-un simplu search. La Training Mastery vei afla și vei experimenta o serie de secrete care te vor ajuta nu doar să transmiți eficient o informație, ci mai ales, cum să declanșezi resorturile interne care să determine publicul să treacă la acțiune și să genereze rezultate.
4. Cum îți construiești sesiunea de curs în mod eficient? - Cum arată pentru tine un conținut care nu are o formă? Ești puțin încurcat de răspuns? Exact așa arată și pentru cursanți un curs ce are un conținut bun, dar care nu este pus în forma potrivită... sau, mai grav, nu are nicio formă. Conținutul unui curs este Regele, însă pentru o guvernare bună avem nevoie și de Regină. O ”guvernare” eficientă este atunci când sunt prezenți ambii. În cadrul Training Mastery vei experimenta trei strategii prin care poți să-ți creezi forma unei sesiuni și 3 ingrediente care-i vor amplifica valoarea conținutului pe care-l ai de oferit.
5. Cum poți deveni tu exponențial? - Osho spunea că ”singura răspundere adevărată este faţă de propriul tău potenţial, faţă de propria ta inteligenţă şi conştienţă, faţă de acţiunea conformă cu ele.” Training Mastery va fi concentrat pe transformări și eliberări de blocaje care să-ți asigure ”salturi cuantice” în valorificarea potențialului tău. Descifrând tiparele care funcționează în rândul speakerilor celebri cum ar fi Tony Robbins, Robin Sharma, Bob Proctor, Brian Tracy sau orice alt speaker pe care tu-l admiri, înțelegându-le, conștientizându-le și apoi experimentându-le, totul devine ușor.
6. Cum îți construiești bradingul tău? - Impactul tău în piața de training este dat de două forțe. Prima forță este valoarea ta internă, iar a doua forță este marketingul care pune în valoare acea forță. De la Training Mastery vei pleca cu o strategie și cu un plan de acțiune specific menit să te ajute să fii și să faci lucrurile la acel nivel pe care-l meriți.
7. Și, din nou, acesta este doar începutul.- Woody Alen spune că “dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții care nu-l așteaptă.” Odată ce ai participat la Training Mastery, vei fi pur și simplu de neoprit. Vei gândi, vei simți, vei acționa și vei genera efecte la care nici nu te aștepți.
Training Mastery se va desfășura în regim Bootcamp pe parcursul a 5 zile la Hotelul Bran ****, jud. Brasov.

Oferta boot camp Training Mastery: pretul afisat pe site este de 710 Euro dar pana pe 20 aprilie poti beneficia de o reducer dde 50 Euro, folosind cuponul AISUCCES. Adica, in loc de 710 Euro vei plati doar 660 Euro!
Grabeste-te, locurile sunt LIMITATE, pretul este foarte bun iar cererea…este mare!
Pentru mai multe detalii si inscrieri acceseaza linkul de mai jos sau sun-o acum pe Claudia la tel: 0314 25 25 34 / 0730 36 00 34 AISUCCES!

Mai multe detalii: http://www.aisucces.ro/training-mastery-bootcamp-extreme-training/

Pret bilet: 2.904 Lei

Comenteaza pe Facebook
iacob ioan adrian

Adaugat in urma cu 3304 zile, 09 Apr. 2015

Adaugat de Iacob11831

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

  • Ai ceva de zis?

    .