poze afara in parc intr un brasov de poveste taramul povestilor
poze afara in parc intr un brasov de poveste taramul povestilor poze afara in parc intr un brasov de poveste taramul povestilor poze afara in parc intr un brasov de poveste taramul povestilor

Afară în parc într-un "Braşov de poveste"- Tărâmul poveştilor

Brasov , Brasov. Luni 24 August 2015 16:00
Parcul Centrul Civic

Categorii: Alte Evenimente

În luna august 2015, asociaţia non-guvernamentală Centrul de Jocuri Mirakolix vă invită afară în parc într-un „Braşov de poveste” pentru a încerca împreună o instalație urbană de experimentat o poveste prin simțuri directe și pentru a ne bucura de nenumărate activități care să anime parcul și participanții cu voie bună.

Proiectul „Braşov de poveste” a fost iniţiat în luna aprilie pentru a crea un spaţiu imaginativ de experimentare a unei lumi de basm în mediul urban. În cadrul seriei „Brasov de poveste” s-au derulat până acum 4 evenimente de transformare a parcului din Centrul Civic, din Braşov într-un loc de socializare și interacțiune civică, iar pe 24 august vă aşteptăm să decoperim împreună Tărâmul poveştilor, în cadrul celui de-al 5-lea eveniment „Braşov de poveste”. Fiecare eveniment a transformat parcul într-un tărâm de basm, în care oricine indiferent de vârstă a putut găsi activități super interesante.
3 iunie - Tărâmul meșterilor dibaci
Copii, tineri şi adulţi, au avut ocazia de a învăţa să creeze lucruri cu propriile lor mâini… pădurea din poveste, zmeie viu colorate, brăţări frumos împletite, cercei, cu sau fără pereche, s-au numărat printre acestea. Pe lângă aceste activităţi, vizitatorii au putut contribui la realizarea decorurile ce vor fi folosite ulterior în realizarea instalaţiei senzoriale.
10 iunie - Tărâmul probelor de foc
Braşovenii au fost aşteptaţi pe tărâmul probelor de foc cu diferite activităţi și probe aventuroase: mersul pe slack-line, câştigarea unei curse de biciclete, rezolvare unor ghicitori şi/sau exersarea corpului într-un antrenament sportiv.

24 iunie - Tărâmul artelor s-a combinat cu Tărâmul jocurilor
Voinicii jucăuşi au pregătit jocuri mari şi mici pentru toate vârstele, jocuri de sărit, jocuri de construit, jocuri de memorie, numai bune pentru o după-amiază de miercuri.
Voinicii creativi nu s-au lăsat mai prejos şi au invitat trecătorii să împletească covoare colorate sau să meşterească cei mai originali cercei.

Între 18-19 iulie am fost prezenţi la festivalul Ceva de Vară, unde decorurile pregătite pentru instalaţie au infrumuseţat diferite zone din cadrul festivalului şi au invitat vizitatorii să pătrundă într-o lume de poveste conturată de mulţimea de activităţi alternative, pregătite cu drag de voluntari locali şi internaţionali.

Este timpul să ne reîntoarcem în Braşov, astfel încât, pe 24 august, începând cu ora 16:00, deschidem în Parcul Civic Tărâmul poveştilor. Pentru că tot acest concept al unui „Braşov de poveste” a fost construit împreună cu cei 12 voluntari internaţionali găzduiţi de Mirakolix timp de 11 luni, luni după-masa suntem invitaţi să citim, să experimentăm şi să înţelegem poveştile trăite de aceştia în România. Vom parcurge mai multe tărâmuri şi vom traversa astfel cele 11 luni de proiecte, înţelegând, vizualizând şi simţind o parte din experienţele lor.

Participarea la toate activităţile sunt gratuite.

Evenimentul este co-finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus+, Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării (Serviciul European de Voluntariat), precum și din fondurile strânse în cadrul evenimentului Cercul de donatori organizat în luna martie 2015 de Fundația Comunitară Brașov.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1665235920359118/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1205
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

centrul de jocuri mirakolix

Adaugat in urma cu 3166 zile, 19 Aug. 2015

Adaugat de Centrul De Jocuri13616

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .