poze mecanicul anului 2017

Mecanicul Anului 2017

Brasov , Brasov. Vineri 10 Noiembrie 2017 10:00
Strada 13 Decembrie 96, Brașov 500116

Categorii: Alte Evenimente

S-a dat startul celui mai tare concurs pentru mecanici din întreaga Românie: Mecanicul Anului! Din 2010, an de an, peste 6000 dintre cei mai buni profesioniști din toată țara au trecut prin probe grele, și-au testat pregătirea, flerul și iscusința atât teoretic, în cadrul competiției răsplătită cu premii generoase.

Este al șaptelea an la rând când AD Auto Total, liderul pieței de distribuție de piese auto din România, aruncă mănușa celor ce-și fac din dragostea pentru mașini o profesiune de credință! Singura condiție pentru participare: pasiune nemărginită pentru motoare (un drum deschis către afirmare și celor pur și simplu pasionați de domeniu) și vârsta minimă de 18 ani.

Concursul este structurat pe două categorii: DIAGNOZĂ și MECANICĂ AUTO. Primul pas este o probă online pe site-ul oficial, www.mecaniculanului.ro, în care, timp de o oră, aspiranții la titlu rezolvă un test preliminar. Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie, iar concurenții pot participa la o singură probă din cele două (doar diagnoză sau doar mecanică).

Primii 50 clasați la ambele categorii pleacă la Brașov, la etapa a doua, care are loc pe 10 noiembrie, la Lux Divina. La Brașov, maratonul debutează cu un test scris care reduce numărul concurenților rămași în cursă la doar 10 la secțiunea DIAGNOZĂ, și la doar 2 la secțiunea MECANICĂ AUTO. La MECANICĂ AUTO, cei doi finaliști au de executat, succesiv, o operațiune mecanică pe un motor instalat pe un stand, în maxim 20 de minute. Cel care reușește s-o facă cel mai rapid câștigă. La DIAGNOZĂ, pacursul spre trofeu trece printr-o întrecere spectaculoasă, tensionată, sub lumina reflectoarelor, după modelul “Știi și Câștigi” (proba pupitrelor): cel care are are cel mai rapid răspuns corect merge mai departe. Primii doi clasați trec la proba practică, pariul suprem. Două mașini identice pe scenă, cu aceeași defecțiune, pe care cei doi finaliști trebuie s-o identifice și s-o repare în 30 de minute! Este o cursă contra cronometru și contra propriilor limite. Cel care reușește să pornească primul motorul câștigă titlul de Mecanicul Anului și marele premiu, o mașină.

Competiția MECANICUL ANULUI premiază, începând de anul trecut, și SERVICE-UL ANULUI (service-ul care reușește să aibă trei angajați calificați în etapa probelor scrise, în orice secțiune).

Juriul competiției este format din trainerii ACADEMIEI AUTO AD AUTO TOTAL, profesioniști care au la activ mii de ore de formare furnizate mecanicilor și diagnosticienilor din toată România, și care specializează traineri din întreaga Europă. În echipa de arbitraj sunt selectați și câștigătorii edițiilor precedente ale concursului Mecanicul Anului.

Mai multe detalii: http://www.mecaniculanului.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 226
Cuvinte cheie: Brasov
adelina vasile

Adaugat in urma cu 192 zile, 10 Oct. 2017

Adaugat de AdelinaCristina

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Brasov
brasov heroes cursa cu obstacole a comunita ii

Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunității

Brasov, Brasov. 10 Iun 2018 - 10 Iun 2018
conferinta apar editia a xiii a

Conferinta APAR editia a XIII-a

Brasov, Brasov. 20 Apr 2018 - 22 Apr 2018
rock n parc fest 2018

Rock'n Parc Fest 2018

Brasov, Brasov. 3 Aug 2018 - 5 Aug 2018
the kryptonite sparks si tourette roulette la brasov

The Kryptonite Sparks si Tourette Roulette la Brasov

Brasov, Brasov. Vineri 27 Aprilie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .