poze mandinga revine in kasho club

Mandinga revine in Kasho Club

Brasov , Brasov. Vineri 9 Iulie 2010 23:00

Categorii: Cluburi si Discoteci

un spectacol complex, cu muzica, coregrafie, momente teatrale si proiectii video

Trupa care a aniversat anul acesta 7 ani de existenta este astazi unul dintre cele mai cunoscute si apreciate proiecte muzicale din Romania. Supranumita "La orquesta de salsa", Mandinga reuneste zece artisti multivalenti cu o prestatie live exceptionala. Recitalurile lor au loc exclusiv live si se desfasoara dupa o regie aparte, oferind publicului experiente memorabile.

Trupa s-a nascut la inceputul lui 2003, initial ca un proiect de latin jazz. Succesul de care s-au bucurat primele lor aparitii in public a dus la dezvoltarea formulei si orientarea sa catre stiluri de origine africana, reprezentative pentru stilul latino-american. Numele "Mandinga" este legat de cel mai puternic trib din Africa de Vest, de religia, ritualurile si muzica acestuia. Sclavii africani adusi in America in timpul dominatiei spaniole si-au pastrat si transmis mai departe cultura in tarile in care au ajuns, din melanjul de obiceiuri si ritmuri nascandu-se noi stiluri muzicale si dansuri catalogate astazi sub genul "latin-american" (rumba, conga, samba, cumbia, merengue s.a., culminand cu noua salsa). Astfel, "mandinga" reprezinta o radacina ce a generat multiple subgenuri si stiluri, avand o contributie notabila asupra muzicii latino. Denumindu-si trupa astfel, artistii Mandinga aduc un omagiu originilor muzicii latino-americane. Ei cred ca acest nume le poarta noroc si le defineste perfect muzica.

In primavara acestui an, trupa a prezentat la Sala Palatului cel mai recent proiect al lor intitulat "Historia de un amor" - un spectacol complex, cu muzica, coregrafie, momente teatrale si proiectii video care evoca istoria muzicii salsa, incepand din Cuba, trecand prin Miami si sfarsind in Bucuresti. Conceput ca un musical, showul care a avut-o ca narator pe Mihaela Radulescu s-a bucurat de succes la public si de recenzii laudative.

Vino vineri in Kasho sa fredonezi alaturi de Mandinga hiturile lor celebre precum "Soarele meu", "Donde" sau "Dor de tine"!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 653
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Brasov
pop puiu

Adaugat in urma cu 5017 zile, 04 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .