poze conferinta brasov oreste teoderescu si doru bem
poze conferinta brasov oreste teoderescu si doru bem poze conferinta brasov oreste teoderescu si doru bem poze conferinta brasov oreste teoderescu si doru bem

Conferinta Brasov : Oreste Teoderescu si Doru Bem

Brasov , Brasov. Vineri 25 Martie 2016 19:00 - Vineri 25 Martie 2016
Sergiana Center - Str. M Kogalniceanu - Centru Civic

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 200/200

Conferinta Brasov : Mostenirea spirituala a Romaniei cu Oreste Teodorescu si Doru Bem

Va asteptam cu drag vineri, 25 martie intr-o locatie deosebita la Sergiana Center incepand cu ora 19:00.
Locurile sunt limitate si sunt pe baza de rezervare!

Detalii si rezervari : 0742483333 sau office@alexaevent.ro



Vineri, 25 martie Centrul de Dezvoltare Personala OR&DO se bucura de venirea la poalele Tampei, Brasov!
Alaturi de noi sunt doua persoane pe care le admiram foarte mult si care in decursul anilor au fost prezenti in viata noastra prin emisiuni televizate de calitate si lecturi utile.
Unul dintre ei este domnul Oreste Teodorescu, jurnalist, lector universitar la Facultatea de Jurnalism, doctorand in teologie la catedra de Drept Canonic, Presedinte al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab, realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste”, autorul cartilor „Codul lui Oreste”, „La sfarsit va fi inceputul” si „Demonii puterii in democratie”.
Cealalta persoana care va fi alturi de noi este domnul Doru Bem, absolvent al Universitatii Nationale de Arta teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” sectia actorie, a realizat studii in terapii alternative/complementare, publicist,Fondator al Centrului de Dezvoltare Personala ORDO Romania, Lector, Coach, membru fondator al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab, autorul cartii „Cararea Universului”.

” Vom aborda in aceasta conferinta tezaurul spiritual lasat in urma de stramosii nostrii prin viu grai si traditie. Templele de initiere, pentru preoti si preotese, de la Fetele Albe ,Blidari,Costesti, Sarmizegetusa si altele, au lasat istorii extraordinare si mituri pe masura.
Stramosii acestui popor posedau o cunoastere deosebita asupra stiintelor initiatice, cunoastere ce a fost transmisa in toate colturile tarii, sub diferite forme si practici.
Guri de rai, munti sacrii, siboluri magice scrijelite in pesteri, scrieri stravechi si multe altele definesc aceasta tara ca fiind literalmente o ” Dumbrava Minunata!”

Cultura Cucuteni este una din cele mai interesante prin tot simbolismul spiritual lasat in urma. Ouroborusul, Yin Yang, Copacul Vietii, Funia Vietii, Zvastica, Antakarana sunt doar cateva din simbolurile cu care stramosii nostri isi impleteau viata. Cat de vechi suntem? Ce comori se ascund in cultura Dacilor? Ce taine cunosteam? Cine suntem ?
Ne acopera o istorie frumoasa, pasnica si curata alaturi de magi, mosi, solomonari, preotese, preoti, calugari,pustnici, zavorati, mucenici si sfinti. Putem recunoaste asadar aceasta mostenire catre sacerdotiu a romanului si o chemare catre lumea spiritului, catre Dumnezeu.

Va invitam sa descoperim impreuna, Romania, taramul de basm, indiferent de varsta!

Investitie personala : 30 ron

*Locurile vor fi confirmate in urma rezervarilor ferme!

Mai multe detalii: http://alexaevent.ro/2016/02/16/conferinta-brasov-mostenirea-spirituala-a-romaniei-cu-oreste-teodorescu-si-doru-bem/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1224

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 2957 zile, 22 Feb. 2016

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .