poze tabara de creatie si branding personal create through art out
poze tabara de creatie si branding personal create through art out poze tabara de creatie si branding personal create through art out poze tabara de creatie si branding personal create through art out

Tabara de creatie si branding personal Create through Art Out

Brasov , Brasov. Luni 3 August 2015 18:00 - Sâmbătă 8 August 2015

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 20/35

Create through Art Out este tabara de creatie si branding personal care iti ofera cele mai bune oportunitati de dezvoltare personala si profesionala. Evenimentul aduce un concept unic la nivel national si va avea loc in perioada 3-9 august la Brasov.

Art Out dă startul înscrierilor la tabăra de creație și branding personal Create through Art Out. Este vorba de un proiect unic la nivel național ce va avea loc în perioada 3-8 august 2015 la Brașov, într-un cadru pitoresc, situat foarte aproape de monumente istorice, dar și de frumusețea munților și a pădurilor, invitând astfel la visare și relaxare.
Timp de șase zile, participanții vor putea să-și dezvolte abilitățile artistice și de comunicare, învățând de la cei mai buni oameni din domeniu. Tabăra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltăm social și personal, facem schimb de experiență și, cel mai important, acumulăm amintiri frumoase alături de oameni minunați.

Cei mai activi artiști plastici români contemporani și cei mai creativi specialiști în comunicare, alături de personalități din mediul de afaceri vor împărtăși participanților din experiența lor profesională și personală în cadrul atelierelor Create (through) Art Out.
Tabăra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltăm social și personal, facem schimb de experiență și, cel mai important, acumulăm amintiri frumoase alături de oameni minunați.
Detalii despre programul evenimentului și despre modalitățile de înscriere aflaȚi de pe site-ul evenimentului: www.tabaracreatie.artout.ro.

Mai multe detalii: http://tabaracreatie.artout.ro/

Pret bilet: 850 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1508

Eveniment postat de organizator

laura lucia mihalca

Adaugat in urma cu 3204 zile, 09 Iul. 2015

Adaugat de Laura12257

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .