poze rock n parc fest 2018

Rock'n Parc Fest 2018

Brasov , Brasov. Vineri 27 Iulie 2018 15:00 - Duminică 29 Iulie 2018
Parcul Central Nicolae Titulescu

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

In vara lui 2018 va fi din nou galagie in parcul central Nicolae Titulescu, la foisor.

Avand in vedere ca acest eveniment nu este patronat de intentii de castiguri financiare ale organizatorilor, nu exista un interes deosebit in a invita trupe consacrate cu potentialul de a aduce un anumit numar de oameni, iar in aceste conditii intentia organizatorilor este aceea de a oferi o rampa de lansare artistilor care doresc sa faca cunostinta cu scena. In cadrul festivalului nu se vor comercializa produse alimentare (masticabile ori...baubile) .

Aviz trupelor brasovene si nu doar, in cele 3 zile se poate gasi loc pt toti cei care isi doresc sa faca galagie, logistica Asociatiei Prefix TM este acum mult mai cuprinzatoare.

Începând cu această a 3 a editie, pentru că lumea asta a noastră, a celor care cântăm, nu este deloc ieftină (chirii săli repetiții, scule, întrețineri scule, etc etc) am luat hotărârea să facem o chestie un pic mai...neobișnuită dar destul de sănătoasă pentru a putea dezvolta în continuare și a face mai multe ediții și în următorii ani. Pentru că trupelor care și au anunțat deja intenția de a participa, nu li s a promis absolut nici o plată având în vedere că acest eveniment este unul fără buget, am gândit următoarea variantă care va rămâne la aprecierea voastră dacă acest eveniment merită sau nu, anume va exista un stand unde veți găsi brățări de "acces", costul unei brățări fiind de 20 de lei pentru toate cele 3 zile de festival. Ați observat probabil ghilimelele cu care este îngrădit cuvântul "acces", ei bine, nu va imaginați că vom împrejmuit cu garduri locația și vom avea personal de control al efectuării achitării bratarei, nop! Dacă tu vii de bună voie să achiți 20 de lei în oricare din zilele festivalului arăți că îți pasă de ceea ce se întâmplă și îți aduci aprecierea ta pentru eforturile noastre (organizator/trupe). Suma colectată din vânzarea bratarilor va fi varsata în contul asociației, iar cu aceasta se va plăti inginerul de sunet contractat de către asociație pt cele 3 zile, contractele pentru energia electrică ori închirierea de generator electric, plăți pentru materiale promoționale, etc, etc și bineînțeles, după achitarea acestor utilități vitale, suma rămasă vă fi împărțită după anumite criterii trupelor (nr aproximativ de participanți la momentul participării trupei) într un cont bancar pe care fiecare trupă ar trebui sa l indice. Avem intenția de a face publice toate aceste cheltuieli, seriile bratarilor și implicit numărul de brățări pus în vânzare, numărul de brățări vândute și implicit suma încasată dintr un simplu motiv, organizatorii nu doresc să rămână absolut nimeni cu impresia că au vre un plan de umplere al buzunarelor lor sau altora.

INTRARE LIBERA

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2268
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 2159 zile, 28 Mai. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .