poze chase status w mc rage la brasov

Chase & Status w Mc Rage la Brasov

Brasov , Brasov. Vineri 10 Noiembrie 2017 21:00
Kruhnen Musik Halle, Str. Nicolae Titulescu, nr 2P

Categorii: Muzica si Concerte

Chase & Status, una din cele mai de succes aparitii in scena muzicii electronice europene, va ajunge la Brasov, in formula DJ SET (alaturi de MC Rage) pe 10 noiembrie, la Kruhnen Musik Halle.

Chase & Status este unul din cele mai de succes produse ale muzicii britanice, deseori considerati drept cel mai puternic duo al scenei drum'n'bass si dubstep, avand in palmares patru albume muti-platinum, piese ce au ramas constant pe primele locuri in clasamentele internationale cat si colaborari cu Snoop Dogg sau Rihanna.

Format din Saul Milton si Will Kennard, cei doi au perfectionat beaturi revolutionare si tehnici de productie ce au inglobat elemente din rock, pop, reggae sau hip hop, rezultand in piese energice ce au devenit hituri atat in cluburi cat si la radio. Cei doi membri Chase & Status sunt consideraţi de Pharrell Williams (N.E.R.D) „cei mai interesanţi producători de origine britanică din zilele noastre” şi de Rihanna drept „punctul cheie” al albumului său „Rated R, in timp ce albumul lor 'No More Idols', un punct de cotitura in istoria Chase And Status, a ramas in clasamentele de specialitate timp de 35 de saptamani, obtinand astfel un dublu disc de platina.

Cel mai nou disc, Tribe, a fost lansat pe 18 august si include colaborari cu artisti precum Craig David, Emeli Sande, Shy FX sau Slaves. Albumul include mai multe influente drum and bass comparat cu precedentul Brand New Machine, revenind la soundul care le-a oferit britanicilor succesul comercial.

Pentru acest show, biletele pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, in format print cat si fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achizitionate de la Kruhnen Musik Halle.

In Brasov, biletele in format fizic se pot achizitiona de la Club Rockstadt, de luni pana duminica, sau din Kruhnen Musik Halle, de joi pana sambata.

Opening act: Senior Division (Amon/Phlo da Shaolin)

Pret / bilet:

80 lei - pana pe 9 noiembrie
100 lei - in seara evenimentului, in limita numarului ramas

Biletele sunt in disponibile in numar limitat de 800 de bucati.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 775
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 2364 zile, 09 Oct. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .