poze concert lucky thirteen

Concert Lucky Thirteen

Brasov , Brasov. Duminică 14 Ianuarie 2018 20:00
Deanes Irish Pub & Grill, Str. Republicii, nr. 19

Categorii: Muzica si Concerte

În data de 14 ianuarie vă așteptăm la concertul de lansare al primului material discografic semnat de trupa „Lucky Thirteen”.

EP-ul „Standing In The Shadows” a fost lansat în luna noiembrie a anului 2017, dar momentul nu a fost încă sărbătorit în cadrul unui eveniment artistic. Prin urmare, dorim să ne vedem în număr cât mai mare la Deanes Irish Pub & Grill în cadrul unui concert pe cinste!

„Lucky Thirteen” este o formație de progressive metal din Brașov. Începuturile trupei sunt legate de luna aprilie a anului 2015, când toboșarul Theodor Moldovan împreună cu basistul Alexandru Berbecariu se hotărăsc să pună bazele unui proiect muzical. Debutul artistic a fost influențat de numeroasele schimbări de componență care au generat o instabilitate, însă lucurile încep să se regleze spre începutul anului 2016, prin cooptarea celor doi chitariști: Michael Gross și Alexandru Boieș, ulterior urmând să se alăture și vocalistul Cristian Medrea. În această formulă trupa începe să-și formeze propriul stil. Acest stil variază de la progressive metal la post-rock, dar se pot distinge și amprente ale altor subgenuri muzicale, având ca influențe formații precum Dream Theater, Opeth sau Katatonia. Grupul a participat peste tot prin țară la diferite festivaluri și concursuri, împărțind scena cu nume importante ale rockului autohton. Printre acestea se numără: White Walls, Kempes, Hteththemeth, Bucovina sau Cargo.

Detalii si rezervari: 0734010203

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 155
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 20 zile, 29 Dec. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1715

Alte Evenimente din Brasov
fluturii care fac mac mac

Fluturii care fac Mac Mac

Brasov, Brasov. Luni 29 Ianuarie 2018
rock n parc fest 2018

Rock'n Parc Fest 2018

Brasov, Brasov. 3 Aug 2018 - 5 Aug 2018
monoloagele vaginului

Monoloagele Vaginului

Brasov, Brasov. Joi 18 Ianuarie 2018
4 femei la politie

4 Femei la Politie

Brasov, Brasov. Joi 25 Ianuarie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .