poze marduk ragnarok infernal war

Marduk, Ragnarok, Infernal War

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Mai 2018

Categorii: Muzica si Concerte

Marduk, Ragnarok si Infernal War ajung pe 5 mai la Brasov intr-un show exclusiv in Romania, la Kruhnen Musik Halle. Prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Despre Marduk nu au ramas multe de spus. Un nume sinonim cu esenta muzicii black metal, controversat si totodata extrem de apreciat, suedezii activeaza inca din 1990. Conceptul muzical si liric Marduk a ramas fidel noncomformismului, aceasta masinarie suedeza activand de peste 25 de ani intr-o sfera muzicala si conceptuala puternic legata de istorie, povesti biblice si anti-crestinism, teme transpuse intr-un univers muzical extrem.

Un alt nume cu vechime ce va urca pe scena in cadrul acestui eveniment este grupul norvegian Ragnarok, activ inca din 1994 si debutand in 1995 cu albumul Nattferd (A Journey Into The Night). In Ragnarok a activat inclusiv Shagrath, solistul Dimmu Borgir, de aceasta data in postura de clapar, inregistrand pentru albumul Arising Realm, lansat in 1997.

Invitati speciali sunt polonezii din Infernal War, un adevarat asalt sonic, apreciat constant pentru prestatiile live ireprosabile.

Biletele sunt disponibile local la Rockstadt, Kruhnen Musik Halle si online in reteaua Iabilet.ro, la urmatoarele preturi:

Primele 200 de bilete - 35 de lei (stoc epuizat)
Urmatoarele 300 de bilete - 45 de lei
Urmatoarele 250 de bilete - 55 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 62
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 25 zile, 30 Mar. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2867

Alte Evenimente din Brasov
curs seap sicap autoritati contractante brasov 11 13 mai

CURS SEAP-SICAP AUTORITATI CONTRACTANTE, BRASOV, 11 - 13 MAI

Brasov, Brasov. 11 Mai 2018 - 13 Mai 2018
placerile si chinurile adulterului

Placerile si chinurile adulterului

Brasov, Brasov. Joi 26 Aprilie 2018
eliberarea de atasamente

Eliberarea de Ataşamente

Brasov, Brasov. 8 Mai 2018 - 8 Mai 2018
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Marduk, Ragnarok, Infernal War

    .