poze seara de muzica live cu formatia atron

Seara de muzica live cu Formatia Atron

Brasov , Brasov. Joi 20 Decembrie 2012
SEVENPOTS PUB - Mihail Sadoveanu nr. 1, Brasov

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de muzica live 20 Decembrie cu formatia Atron - Sevenpots PUB Brasov

Formatia Atron s-a infiintat in anul 2008, octombrie, din dorinta de a regasi esenta muzicii folk si de a o putea exprima. Doi studenti: Dron Dorian si Serban Paul, de la Facultatea de Litere din Brasov, s-au hotarat sa porneasca pe drumul spre muzica de calitate, spre muzica ce le-a fermecat copilaria si adolescenta. Primul concert, primul fior, primul contact cu publicul ne-a incurajat sa progresam. De atunci am cautat sa ne definitivam sound-ul, sa ne cream un mod de a transmite emotiile si sentimentele.
In februarie 2010, pe scena clubului Hotties (Brasov) ni s-a alaturat si o noua voce, un plus de emotie, calitate si claritate, cea a Ioanei, buna noastra prietena, nu cu mult timp in urma solista formatiei "Dumbrava minunata". Vocea ei, flautul, muzicuta si spiritul de echipa s-au potrivit ca o manusa ideologiei Atron-istilor. Din martie aceasta a devenit parte permanenta a trupei. Ce a adus nou ? Un plus de sensibilitate, originalitate, atmosfera si creativitate.

In luna iulie al aceluiasi an Stefan a completat spiritul folkului nostru pseudoalternativ, adaugand un dram de seriozitate, sound imbogatit si culoare pe anumite paliere compozitionale cu bassul sau. De inspiratie nu putem vorbi, ea ne bantuie in fiecare zi. tocmai si de aceea am si incercat sa ne reinventam, sa cream ceva cu totul diferit pana acum. Si ne-a reusit. O piesa atipica si de ce nu, mai putin conventionala in peisajul folkului a fost “Apocalipsa”, un fel de confruntare a celor doua suprematii: BINELE si RAUL. Succesul proaspatului sunet imbunatatit s-a concretizat in cantari in Moeciu de Sus, in cadrul Festivalului de Folk Vlahia, in a doua editie din Festivalul Dor de Munte din Pestera, recital de Zilele Orasului Pucioasa si in o colaborare cu Xen Culture Club (Brasov), ce promova muzica Folk in fiecare duminica.

Dorim ca in timp sa lasam ceva in urma, macar o fasie de vers ori de acord, in marea tornada a muzicii romanesti. Va multumim voua, celor care credeti in noi si in planul nostru de a crea ceva nou, propriu si original.

Va asteptam la concertele noastre si nu ezitati sa ne descarcati piesele, free, fara plata, doar la un click distanta.
http://www.formatiaatron.tk/

Organizator: Rockout.ro

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/525107140841011/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 993
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov

Eveniment postat de organizator

biro andras

Adaugat in urma cu 4142 zile, 17 Dec. 2012

Adaugat de rockout.ro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .