poze oktoberfest brasov 2017

Oktoberfest Brasov 2017

Brasov , Brasov. Joi 7 Septembrie 2017 - Duminică 17 Septembrie 2017

Categorii: Targuri

O tradiție germană adoptată după modelul autentic bavarez, râuri de bere, muzică germană, fanfară, specialități culinare bavareze, berea nefiltrată, un cort imens decorat alb-albastru, jocuri cu premii, sponsori cu renume, deschiderea festivalului prin „a da cep” butoiului cu bere de către autorități romane și germane, reprezintă rețeta de succes a Oktoberfest Brașov. Leul bavarez încoronat la Brașov a devenit stema Oktoberfest-ului autohton care in 2017 va implini 9 ani.

7 motive ca să te bucuri de Oktoberfest anul acesta!

1. Numărul 7 se spune că este cel al norocosilor, băutori de bere bună şi amatori de distracţie bavareză din
07 – 17 Septembrie 2017 Braşov!

2. Şi mai mare şi mai fain! Aşa se anunţă Oktoberfest-ul la cea de-a noua ediţie: două corturi, două scene, mai multe formaţii … unde? Pe Stadionul Municipal!

3. Cel mai mare parc de distracţii şi de recreere pentru întreaga familie văzut vreodată la Braşov!
Aproape 20 utilaje de mari dimensiuni „Luna Parc” – oare vei avea curaj să le încerci pe toate?

4. Păşeşte în poiana Oktoberfest pentru că „Relaxarea schimbă starea” am pregătit o zonă verde pentru pasionaţii de natură! Uite-l şi pe cerbul Cornel!

5. Ai fost întotdeauna norocos dar stai să vezi acum când îţi vom pune peste 15.000 de premii la bătaie – hai în zona de jocuri, te provocăm să le câştigi pe toate!

6. Miss Oktoberfest şi Regele berii fac echipă bună la distracţie, anul acesta este musai să participi, te facem vedetă în oraş!

7. Pentru că „Banatul e fruncea” nu poate să lipsească cel mai mare festival al berii bune Oktoberfest, aşa că anul acesta îi urcăm şi pe bănăţeni pe mese … prin dans şi muzică bună!

Renumitul festival al berii Oktoberfest deschide distracţia la această ediţie în două corturi! Extinderea se face datorită numărului mare de vizitatori de anul trecut, când zeci de mii de turişti au ciocnit halbe cu bere rece Ciucaş, alintându-şi papilele gustative cu delicatese nemţeşti şi româneşti. Vestea bună este că unul dintre corturile, ce vor fi montate în zona fostului Stadion Municipal, va fi mai mare şi mai încăpător faţă de cel în care s-au defăşurat ediţiile anterioare Oktoberfest, respectiv pe arena Ion Ţiriac de sub Tâmpa. Asta înseamnă că organizatorii aşteaptă oaspeţi şi mai numeroşi, cu chef de distracţie şi cu poftă mare de mâncare.

Wiesnzelt – va fi cortul cu înfăţişare de poveste, vizitatorii trăind experienţe noi, exact ca în natură. Acesta va arăta ca o poiană, în care relaxarea va fi stăpână. Wiesnzelt ne duce cu gândul la festivalul Oktoberfest din Munich, organizat ca de fiecare dată la Theresienwiese, un enorm teren expoziţional botezat după numele Prinţesei Teresen von Sachsen-Hildburghausen, care şi-a sărbătorit aici căsătoria cu Prinţul Ludwig I. Relaxarea în Poaina Ciucaş este garantată, pentru că verdele va fi culoarea predominantă. Totul va fi rustic, iar butaforia din zona scenei, care va fi montată în interiorul cortului, va fi pictată manual. Porţile din lemn şi decorurile atractive îi vor încânta, cu siguranţă, pe vizitatori. Cei care vor să privească lumea de la înălţime, pot alege să petreacă în balcoane. Cei care vor să afle mai multe despre istoria berii Ciucaş, care se produce la Braşov, trebuie să-şi arunce o privire pe placa de le intrarea în cort. Aici vor fi date precise despre acest brand, cu care tot braşoveanul se mândreşte.

Aşa cum toţi vizitatorii s-au obişnuit, în afara cortului se vor putea distra la jocurile Ciucaş unde se va schimba modalitatea de câştigare a premiilor. Acestea vor fi cuprinse între 5 şi 700 de lei, iar premiile mari vor consta în costume bavareze şi halbe de bere din ceremică, personalizate. Roata lui Cornel şi Heleşteul sunt doar două dintre jocurile propuse în acest an de organizatori, care promit şi alte concursuri cu surprize mari.

Kronstadtzelt - cel de-al doilea cort, care va fi pregătit pentru petrecăreţi, va purta amprenta Braşovului, iar aceştia vor putea face o incursiune în istoria oraşului de la poalele Tâmpei. Acest cort special va fi decorat într-un mod cu totul aparte, urban, cu clădiri emblematice din Braşov, pentru ca farmecul citadin să-i învăluie pe oaspeţi. Şi ce e mai frumos decât să fii purtat cu gândul prin meandrele istoriei ? O placă de la intrarea în acest cort va fi dovada faptului că istoria Braşovului se leagă de cea a saşilor, aici prezentându-se informaţii preţioase despre acest lucru. Şi cine nu a văzut minunatele clădiri ale oraşului nostru, are şansa să le observe în miniatură, pictate pe scena, unde vor avea loc tot felul de recitaluri şi spectacole.

Aşadar în perioada 07-17 septembrie, nu vă faceţi planuri şi alegeţi Oktoberfest, pentru zile de toamnă pline de viaţă!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3222
Cuvinte cheie: Brasov
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2424 zile, 31 Aug. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .