poze yogasat festival

YOGASAT FESTIVAL

Brasov , Fundata. Duminică 18 Iunie 2017 - Sâmbătă 24 Iunie 2017
Complex Raza Soarelui, Fundata

Categorii: Festivaluri

Petrece o sapatamana altfel, conectându-te cu tine, dar și cu natura, în cadrul YogaSat Festival. Săptămâna 18-24 iunie este concepută astfel încât tu să beneficiezi din plin de tot ce se predă în cadrul sesiunilor de meditație, de yoga, dar și în cadrul workshop-urilor ținute de instructori cu experiență de zeci de ani.

Pe lângă cazare, sesiuni și workshop-uri, tariful include și 3 mese gătite ayurvedic de către un chef cu experiență, alcătuite din preparate cu efecte curative pentru organism. Programul sesiunilor începe în fiecare zi la 4 dimineața, cu meditație și mantra chanting, și se încheie la 21:30 seara, cu Nira yoga și concerte susținute la sitar, sub cerul înstelat.

Festivalul YogaSat îți oferă prilejul de a practica, timp de 7 zile, yoga tradițională autentică alături de maeștri precum Andre Riehl, unul dintre cei mai cunoscuți instructori de nidra yoga din lume, de Val Voicu și Adrian Moldovan, instructori autohtoni de hatha yoga dar și de Mark Dyczkowski, maestru inițiat în shivanismul kashmirian si artist care canta la sitar, instrument de origine indiană. Festivalul este adresat atât începătorilor, cât și celor care au luat deja contact cu practica yoga și vor să practice tehnici pentru începători și avansați într-un cadru deosebit, amplasat în sânul naturii, la peste 1.300 m altitudine.


Detalii festival:
Locație: Complex Raza Soarelui, Fundata
Sosire: duminică, 18 iunie, ora 12:00
Plecare: sâmbătă, 24 iunie, dupa ora 12:00


Tarif: 1650 RON/ persoană (loc în cameră dublă)
1840 RON/ persoană (loc în cameră single cu pat matrimonial)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 830
Cuvinte cheie: Fundata
lavi

Adaugat in urma cu 2530 zile, 17 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .