poze bmw x1 live tour la poiana brasov

BMW X1 Live Tour la Poiana Brasov

Brasov , Poiana Brasov. Vineri 29 Ianuarie 2010

Categorii: Alte Evenimente

In perioada 28-31 ianuarie, Poiana Brasov va gazdui evenimentul BMW X1 Live Tour, in cadrul caruia vor fi organizate teste cu autoturisme BMW din gama X, dar si teste pe partie, cu schiurile K2.

BMW X1 Live Tour este parte a unui program international, realizat de catre BMW in parteneriat cu producătorul de echipamente sportive - K2.

In timpul evenimentului reflectoarele vor fi orientate catre echipamentele sportive K2, catre noul BMW X1, dar mai ales, in directia noilor schiuri K2 LTD BMW X1, editie limitata la 500 de perechi, care vor fi distribuite exclusiv prin intermediul concursurilor din timpul evenimentului.

Programul BMW X1 Live Tour include teste de conducere organizate de catre BMW Driver Training. Testele includ atat trasee pe sosea, cat si trasee off-road si sunt menite sa demonstreze capacitatile sistemului de tractiune integrala BMW - xDrive.

De cealalta parte, echipa K2 va pune la dispozitia participantilor cele mai noi produse si echipamente de schi. Echipa de atleti K2 va fi prezentă pe partia din Poiana Brasov pentru demonstratii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720
marcel s

Adaugat in urma cu 5194 zile, 29 Ian. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

  • Ai ceva de zis?

    .