poze retreat fribroame uterine sani fibrochistici endometrioza

Retreat - Fribroame uterine - Sani fibrochistici - Endometrioza

Brasov , Rasnov. Joi 15 Iunie 2017 08:00 - Duminică 18 Iunie 2017
Casa Margo, Cheile Rasnoavei, Jud Brasov

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

La Retreatul LIFE-BALANCE vei invata terapia completa in caz de Fibroame uterine, Sani fibrochistici, Sangerari abundente si Endometrioza, cu focus pe re-echilibrarea si sustinerea sanatatii tale prin medicina integrativa si practici alternative.

Participa la retreat si vei primi tot ce trebuie pentru a apasa butonul de RE-START al sanatatii tale:

– Experienta practica – Am gandit tabara in asa fel incat fiecare activitate va fi o oportunitate de practica, invatare, evaluare, consiliere si asimilare a noului stil de viata – pornim de la toate mesele zilnice gatite impreuna prin practici de respiratie si de-stress pana la antrenamente – astfel incat, odata ajunsa acasa in mediul personal, vei continua cu usurinta acest nou stil de viata.

– Consiliere ONE TO ONE – dupa inscrierea ta vom pregati o anamneza, voi identifica situatia si nevoile tale in acel moment, iar in timpul taberei vom discuta si voi finaliza protocolul tau personalizat!

– Protocolul LIFE-BALANCE pentru terapia de Fibroame uterine, Sani fibrochistici, Sangerari abundente si Endometrioza realizat de naturopatul german Wolfgang Kobel, personalizat si supervizat de Emese Magdas, terapeut echilibru hormonal. (Protocoalele sunt compuse din suplimente naturale de puritate si concentratie terapeutica care ajuta concret, eficient dar bland – fara efecte secundare – pornind de la principiul eliminarii cauzelor.)

– Ghidul terapeutic LIFE-BALANCE catre un nou stil de viata – ce include principii de alimentatie corecte si terapeutice, miscare si echilibrare emotionala – care va oferi suportul necesar tuturor imbunatatirilor, baza de la care pornim vindecarea si transformarea profunda.

Vei realiza ca trecerea de la un stil de viata gresit la altul nou sanatos nu este nici imposibila, si nici pe cat de grea ai crede!

Fibroame uterine, Sani fibrochistici, Sangerari abundente, Endometrioza – CAUZE

In cresterea formatiunilor fibromatoase si tesuturilor endometriotice sunt intotdeauna cel putin doi co-factori: ficatul incarcat si nivelurile hormonale dereglate sub numele de DOMINANTA ESTROGENICA.

DOMINANTA ESTROGENICA este cauza pentru care peste 60% femeile cu aceste diagnostice isi pierd fertilitatea, ovarele sau uterul! Vorbim despre aceeasi dominanta estrogenica care este prezenta la noi toti, care cauzeaza menstruatie precoce la fete, cresterea sanilor la barbati, tromboze si alte probleme cardiovasculare, cancer si multe alte probleme ale stilului modern de viata.

In tabara vei invata cum sa elimini Dominanta estrogenica, baza problemelor tale,
sa-ti sustii ficatul si sistemul digestiv pentru eliminarea metabolitilor de estrogen nedoriti!

DESPRE ORGANIZATOR SI LIFE-BALANCE

Emese Magdás
Am 41 ani si o fiica de 5 ani. Sunt terapeut Echilibru Hormonal si trainer Gimnastica Intima, bodyART, Tai Chi si Qi Gong.

Am o colaborare stransa cu numerosi medici, terapeuti, nutritionisti, antrenori si naturopati. Sunt un ucenic permanent (lifelong learning), iar momentan studiez naturopatia si medicina integrativa.

Sunt cea care a VISAT, a CREAT si a REALIZAT conceptul LIFE-BALANCE.
AM VISAT „SCOALA FEMEII” LA VARSTA DE 5 ANI SI MI-AM IMPLINIT PASIUNEA DE A MA DEDICA SANATATII FEMININE INCA DIN 2006.

Programele LIFE-BALANCE pot indrepta o lista lunga de afectiuni precum: probleme de fertilitate, fibroame uterine, ovare polichistice, probleme menstruale, endometrioza, sindrom premenstrual, oboseala cronica, depresie, anxietate, instabilitate emotionala, iriabilitate, agitatie, letargie, probleme de greutate, alergii, probleme autoimune, sindromul intestinului supra-permiabil, rezistenta la insulina…

CAZAREA SI LOCATIA

Casa Margo – in apropierea Cheile Rasnoavei in judetul Brasov – este o vila mica amenajata cu foarte mult bun gust, lux, confort si personalitate cu spatii comune luminoase si elegante si cu o priveliste grozava. Se afla in mijlocul naturii printre padure, poiana, parau si munti, unde vei evada din aglomeratia urbana si te vei umple de liniste si pace.

Locatia si zona este in acord perfect cu intentia taberei, si anume reconectarea cu sinele, cu sursa, cu natura, si cu potentialul tau natural de vindecare!

Mai multe detalii: http://life-balance.ro/retreat-sanatate-feminina-fibroame-uterine-sani-fibrochistici-sangerari-abundente-endometrioza-2017-iunie/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1295

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 2529 zile, 16 Mai. 2017

Adaugat de MuzicaLive Timisoara

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 247

  • Ai ceva de zis?

    .