poze cum construim increderea in sine atelier in 3 intalniri

Cum construim încrederea în sine - Atelier în 3 întâlniri

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 August 2017 19:00 - Vineri 18 August 2017
Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare 40, et. 1

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

De fapt, e vorba de exercițiu. Și de conștientizarea unor lucruri simple, care ni se întâmplă tuturor, de care poate ai mai auzit, pe care încerci să le eviți, să le îmblânzești, să le transformi din inamici în aliați. Dacă zilele astea lucrezi la construirea încrederii în propriile forțe, vezi că Fundația Calea Victoriei are un atelier interesant pe subiectul ăsta.

Din 16 august, seara, de la șapte la nouă, poți să înveți Cum să-ţi creşti încrederea în sine, de la trainerul Eduard Bucescu.

Încrederea în sine nu e un buton magic pe care îl apeși când vrei să obții ceva.
Încrederea în sine garantează libertate de gândire şi de acṭiune și ne conferă uṣurinṭă în a ne adapta la situaṭii noi. Cu ajutorul ei ne evaluăm mai obiectiv în raport cu ceilalṭi şi ne afirmăm cu mai puṭină - sau fără - crispare şi teamă. Ne învaṭă să ne reîmprietenim cu propria imperfecṭiune, să ne asumăm contradicṭiile şi îndoielile în timp ce rămânem totuṣi conṣtienṭi de resursele şi convingerile noastre.

La cele trei întâlniri vei analiza ce anume este această mult dorită și discutată încredere în sine. Împreună cu ceilalți cursanți vei dezbate dacă încrederea de sine e sau nu o formă de narcisism, vei afla care sunt factorii responsabili pentru fluctuaţia încrederii în sine, ce metode de autoobservare şi autocunoaṣtere poți practica. Înveți cum să-ţi acorzi dreptul de a nu fi perfect şi cum ”să faci echipă” cu punctele tale slabe.

Afli cum poți să lucrezi cu acele gânduri automate şi cu mecanismele de deformare a realității care te determină să vezi lucrurile în dezavantajul tău, în loc să te concentrezi pe soluții și oportunități. Te lămurești ce e cu zona de confort, pe care toată lumea zice că trebuie să o abandonezi ca să progresezi.

Înscrierile la curs se fac pe adresa contact@victoriei.ro, taxa de participare este 165 de lei. Întâlnirile au loc la sediul fundației, pe strada Popa Soare, la numărul 40.

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2017/ganduri-bune-pentru-dezvoltarea-increderii-in-sine-16-18-august/

Pret bilet: 165 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 552

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 81 zile, 04 Aug. 2017

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 435

Alte Evenimente din Bucuresti
concert trooper scandal

Concert Trooper - Scandal

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 4 Noiembrie 2017
sarbatoarea subcarpa i la arenele romane

Sărbătoarea Subcarpați la Arenele Romane

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 1 Decembrie 2017
bucovina invadeaza arenele romane

Bucovina invadează Arenele Romane

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Decembrie 2017
filmul fenomenul bruno groning pe urmele vindecatorului minune

Filmul „Fenomenul Bruno Gröning–Pe urmele vindecătorului minune"

Bucuresti, Bucuresti. 5 Nov 2017 - 5 Nov 2017
  • Ai ceva de zis?

    .