poze managementul timpului si eficien a personala curs pentru elevi
poze managementul timpului si eficien a personala curs pentru elevi poze managementul timpului si eficien a personala curs pentru elevi

Managementul Timpului si Eficiență Personală: Curs pentru Elevi

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 22 Octombrie 2017 08:30 - Duminică 22 Octombrie 2017
Str. Dr. Felix, Nr. 55 (Pta. Victoriei)

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/12

Cursul abordeaza problematica diversificata a productivitatii personale si propune o serie de solutii de ultima generatie in ceea ce priveste managementul timpului, rezolvarea problemelor, organizarea eficienta a propriului program si maximizarea rezultatelor muncii efectuate!

DESCRIEREA CURSULUI
Creşterea eficienţei şi productivităţii personale înseamnă să obţii mai mult pentru acelaşi nivel de efort prestat! Este o necesitate evolutivă normală să creştem şi să ne dezvoltăm, să devenim mai eficienţi în tot ceea ce facem mai ales în relaţie cu un mediu din ce în ce mai solicintant şi competitiv! Ritmul alert al vieţii contemporane ne obligă să ne perfecţionăm constant iar presiunea pentru a obţine rezultate creşte continuu!

Acest curs abordează problematica diversificată a productivităţii personale şi propune o serie de soluţii de ultimă generaţie în ceea ce priveşte managementul timpului, rezolvarea problemelor, organizarea eficientă a propriului program şi maximizarea rezultatelor muncii efectuate! Vei afla; despre principiile organizării timpului şi vei răspunde la întrebarea “ce înseamnă timpul pentru tine?”. Vom aborda subiectul categoriilor de timp şi instrumentele potrivite pentru fiecare categorie. Vom distinge între urgent şi important, între personal şi profesional, între timp imediat şi viitor. Pentru a atinge un nivel bun de productivitate personală fiecare cursant se va clarifica în relaţie cu o serie de teme specifice: până la urmă nu poţi fi eficient împotriva propriului fel de a fi!

Prin intermediul unor teste specializate vom evalua abilităţile de managementului timpului şi vom construi soluţii de eficientizare personalizate! Nu în ultimul rând, vom pune împreună bazele unui obicei bun: acela de a preţui timpul şi de a-l folosi la maxim zi de zi! Odată ce ai început să fii productiv, îţi va fi greu să te opreşti şi asta este ceea ce vrei nu? Cel mai important însă, fiecare cursant va ajunge că la finalul zilei de curs, să îşi dezvolte un sistem propriu de managementul timpului şi productivitate personală, punând bazele unei construcţii care va evolua continuu, întreaga viaţă!

Îmbinând în mod practic şi aplicat teoria cu practica din perspectiva celor mai recente rezultate din psihologia performanţei, cursul se distinge în mod special în categoria cursurilor „must to have” pentru ca la finalul său să câştigăm de fapt mai mult timp pentru noi înşine şi pentru ceea ce este cu adevărat important în viaţa noastră!

Învaţă să fii eficient, să realizezi ce ţi-ai propus, la timp şi fără întârzieri şi fă asta relaxat şi fără stres! Managementul timpului nu este despre cum să faci mai mult cu și mai mult stres, ci despre cum să faci mai mult cu mai puțin stres și efort, astfel încăt să trăiești o viață echilibrată și frumoasă!

TEMATICI ABORDATE
- Principiile productivității – află ce stă la baza managementului timpului și a productivității personale
- Cele 4 generatii ale time managementului și productivității până în prezent
- Matricea Urgent/Important
- Curba energiei personale: gestionează-ți vârful de formă
- Time is Money sau Minutul de Aur
- Să prindem Hoții de Timp – unde pierzi timp?
- Tehnici de productivitate personală – să învățăm de la cei mai buni (partea centrală a cursului)
- Politica spațiului liber – să facem ordine (în gândire și în spațiul din jur)!
- Cum construiești un obicei bun?
- Salvează ziua de mâine: strategia zero amânări!

CUI SE ADRESEAZA?
Cursul se adresează tuturor celor interesaţi să devină mai eficienţi şi mai productivi, să obţină aceleaşi rezultate cu mai puţin efort, să muncească nu mai mult ci mai inteligent, să salveze timp şi energie, să îşi dezvolte abilităţile de managementul timpului şi să facă ce trebuie făcut când trebuie făcut, nu mai târziu!

Cursul este conceput cu precădere pentru Elevi (începând cu clasa a V-a și până la Liceu, inclusiv).

Dacă ești părinte și ai un copil care:
- petrece numeroase ore învățând și îi rămâne prea puțin timp pentru altceva
- are și alte pasiuni și hobby-uri și nu mai ai timp de ele
- are un program prea încărcat pentru vârsta lui/ei
- muncește mult dar dezordonat iar vrei să îl înveți să muncească inteligent
- vrei să facă ceva cu adevărat important în viață învățând încă de acum să fie productiv
atunci acest curs este pentru pentru copilul tău!

Dacă ești părinte și gîndindu-te la copilul tău îl recunoști în situațiile de mai sus și îți dorești să îî faci cadou o - abilitate care îi va permite practic toată viața să își valorifice în mod superior timpul, atunci înscrie-l la acest curs și nu îîi va părea rău! Îi vei dărui practic ani de viață în plus!

Limbajul și vocabularul, materialele de curs și exercițiile și studiile de caz folosite sunt toate adaptate vârstei și nivelului de înțelegere specific elevilor. Utilizăm metode interactive de predare:

DE CE SĂ FACI ACEST CURS
Timpul este cea mai prețioasă resursă de care dispunem pentru că odată trecut, timpul este singurul bun care:
- NU poate fi recuperat,
- NU poate fi stocat şi
- NU poate fi produs!
Contează de aceea ce reușim să facem în fiecare zi și în fiecare oră! Deprinderea cât mai de timpurie a abilităților de managementul timpului poate însemna mii de ore economisite în viitor și mai mult timp ce îți rămâne pentru ceea ce dorești să faci cu adevărat!

Dacă ești Părinte și vrei să îl înveți pe copilul tău valoarea inestimabilă a timpului, atunci oferă-i un cadou neprețuit care se va traduce în viitor în eficiență și ani din viață salvați ca urmare a celor învățate la momentul potrivit! În fapt, nu există moment mai bun pentru a deprinde astfel de cunoștințe deoarece abilitățile de managementul timpului se consolidează cu vârsta și conduc la un stil de viață sănătos și echilibrat!

CE INCLUDE ?
- 7 ore de training intensiv și aplicat
- teste pentru evaluarea abilităților de managementul timpului și productivitate
- tehnici și instrumente concrete și practice de creștere a eficienței personale
- diplomă de participare semnată de trainer atestat ANC
- suport de curs și materiale adiționale print color
- doua coffee breaks/zi și masă caldă la prânz (mâncare curată și sănătoasă, firmă de catering de top)
- mapă de lucru

CALENDAR SUSȚINERE ȘI LOCATIE
Cursul durează o zi: 12 Februarie 2017 (09.00 – 16.30).

Locație susținere: Str. Doctor Felix, Nr. 55 (Metrou Pța. Victoriei, spre Nicolae Titulescu). Folosim o locatie care dispune de toate facilitățile necesare: mese de lucru și scaune moderne și confortabile, proiector, flipchart, instalație de sonorizare performantă, lumină naturală, WI-FI gratuit, sală separată pentru pauza de prânz și pentru pauzele de refreshing, toaletă, lift, etc. Sala de curs este special concepută și dedicată activităților de formare și training astfel încât participanții să poată beneficia de cele mai bune condiții de învățare.

CINE SUSȚINE CURSUL?
Acest curs este susținut de Sorin Faur, psiholog și expert în dezvoltare cognitivă.

Sorin susține acest subiect de peste 10 ani, astfel încât de-a lungul timpului au participat la sesiunile sale de Managementul Timpului mai multe sute de cursanți: oameni de afaceri, antreprenori, tineri profesioniști, manageri și lideri de companii, studenți și elevi și mii de alți cursanți pe alte subiecte.

Cursul este actualizat în mod constant pentru a include cele mai noi și eficiente tehnici și metode de managementul timpului. Sorin a adaptat în mod special acest curs pentru Elevi deoarece astăzi, cerințele de eficiență și productivitate sunt astăzi aproape la fel de mari pentru ei ca și pentru adulții care lucrează cu normă întreagă și/sau se află în poziții de răspundere și nu dispun de timp!

CÂT COSTĂ?
Profită acum de PROMOȚIA noastră early-bird prin care oferim un DISCOUNT DE 10% și beneficiază de tariful special redus de 335 lei plus TVA pentru cei care se înscriu până la data de 6 Februarie 2017! Ofertă limitată la numărul de locuri disponibile!

OFERTĂ SPECIALĂ
Vino împreună cu un prieten sau recomandă programul unui cunoscut care se înscrie la oricare dintre cursurile Mentalio și amândoi(fiecare în parte) va primi un DISCOUNT SPECIAL DE 15% din valoarea cursului achiziționat!

Oferim în plus participanților un VOUCHER ÎN VALOARE DE 50 DE LEI cu care se pot înscrie la ORICE alte cursuri/tematici Mentalio! Voucher-ul poate fi utilizat la alegere și oricând pe o durată de 1 an de zile și poate fi transferat și altor persoane, deci poate fi de exemplu făcut cadou unui prieten!

CONTACT
Pentru detalii suplimentare sau întrebări, îți răspundem cu plăcere la email: salut@mentalio.ro ori la telefon: 0721.364.175

WWW.MENTALIO.RO

Mai multe detalii: http://www.mentalio.ro/course/managementul-timpului-eficienta-si-productivitate-personala

Pret bilet: 335 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1376

Eveniment postat de organizator

mentalio

Adaugat in urma cu 2612 zile, 02 Feb. 2017

Adaugat de Mentalio

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .