poze karma semnificatiile si importanta acestui concept
poze karma semnificatiile si importanta acestui concept poze karma semnificatiile si importanta acestui concept poze karma semnificatiile si importanta acestui concept

KARMA - semnificatiile si importanta acestui concept

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2012 18:00 - Duminică 12 Februarie 2012
Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de chibrituri nr 16

Categorii: Alte Evenimente , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/60

Primul program integrat dedicat studiului buddhismului tibetan din Romania

Dragi Prieteni ai Dharmei,

In weekendul 10-12 februarie il vom avea din nou ca oaspete pe venerabilul Jampa Lungtog de la Centrul de Inalte Studii Tibetane “Rabten Choeling” care va continua programul dedicat introducerii in buddhismul tibetan inceput in 2011.

Tema principala a acestui modul de studiu este “Karma - sensurile si relevanta acestui concept in viata noastra si in practica spirituala”. Incepand de vineri, 10 februarie ora 18.30 si continuand sambata si duminica de la ora 9.30 la ora 18.00, venerabilul Jampa ne va prezenta perspectiva buddhista asupra Karmei, care sunt sensurile corecte ale acestui cuvant, cum apare si cum putem sa lucram fiecare dintre noi cu propria Karma.

Suntem bucurosi ca la acest modul sa oferim accesul liber tuturor celor interesati sa beneficieze de invatatura buddhista autentica, acest lucru fiind posibil datorita unei generoase donatii facuta Centrului Seeds for Happiness in acest scop si pentru care suntem foarte recunoscatori. Dat fiind interesul sporit pentru eveniment, participarea se face prin inscriere prealabila prin email, trimitandu-ne un mesaj cu subiectul “Inscriere la modulul 5 buddhism tibetan” la adresa info@seedsforhappiness.ro pana cel tarziu miercuri, 8 februarie 2012.

Asa cum multi dintre voi stiti deja, donatiile reprezinta principala sursa de finantare a centrului si, in masura in care vreti sa contribuiti financiar la sprijinirea Centrului Seeds for Happiness in activitatea de oferire a Buddhadharmei in Romania, va rugam sa contribuiti cu donatii. Toti banii astfel stransi vor fi investiti in programe similare celui la care, de aceasta data, puteti participa gratuit tocmai datorita generozitatii altor membrii ai comunitatii Seeds for Happiness.

(re)Amintim tuturor participantilor ca acesta este un program de studiu si avem rugamintea sa veniti pregatiti pentru cateva zile intense de invatatura si sa aveti la voi:
- foi si ceva de scris

- recipient pentru apa/ceai care sa se inchida cu dop/capac (accesul este interzis in sala de meditatie cu cani si pahare)

- imbracaminte confortabila si sosete calduroase (in sala de curs intram fara incaltaminte)

- kit de meditatie (perna & salteluta) daca aveti si preferati sa nu stati pe scaun


Prelegerile vor fi sustinute in limba engleza si vor fi traduse consecutive in romana.

Pauzele de pranz vor fi in intervalul 13.00-14.30 si exista posibilitatea de a merge in vecinatate la restaurantul Il cantuccio sau puteti sa va aduceti pranzul la pachet.

Cei interesati vor putea achizitiona direct de la centru o serie de carti despre buddhismul tibetan publicate de editura Herald, precum si DVD-uri cu inregistrarile prelegerilor oferite in 2011 in cadrul celor 4 module de studiu oferite de calugarii de la centrul Rabten Choeling .



Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: vlad@seedsforhappiness.ro/ Mobil: 0735 565 140 sau info@seedsforhappiness.ro/ mobil: 0760 907 466
Pret:

Intrarea este libera, insa donatiile pentru sustinerea activitatilor Centrului sunt intotdeauna binevenite si apreciate.


Bucurati-va de Prezent!
http://www.seedsforhappiness.ro

Mai multe detalii: http://www.seedsforhappiness.ro/evenimente/evenimente-pe-zi/icalrepeat.detail/2012/02/11/2442/-/curs-de-introducere-in-studiul-buddhismului-tibetan-modulul-v

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1014

Eveniment postat de organizator

doroican vlad

Adaugat in urma cu 4493 zile, 30 Ian. 2012

Adaugat de Renaissance_Vlad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .