poze curs agricultura urbana solutia pentru un stil de viata sanatos

Curs Agricultura Urbana, solutia pentru un stil de viata sanatos

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 22 Martie 2017 17:00 - Vineri 24 Martie 2017
Calea Serban Voda nr.44

Categorii: Alte Evenimente , Jocuri si Concursuri , Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 5/8

Vino pe 22 şi 24 martie la cursul de Agricultură Urbană şi vei afla efectele benefice ale plantelor vii asupra mediului interior, remedii atât de necesare persoanelor care lucrează mai multe ore pe zi la birou sau în spaţii închise.

La cursul de agricultură urbană învățăm cum să creăm propriile oaze de verdeață în casă sau pe balcon profitând de toate beneficiile acestora, arătate de numeroase studii ştiinţifice.
Cursul este structurat pe 2 module de câte 3 ore, care se desfăşoară periodic miercurea şi vinerea, între orele 17:00 şi 20:00.
Taxa de participare la workshopul de Agricultură Urbană este 300 lei de persoană pentru ambele module şi sunt incluse materialele folosite, ghivecele și bolurile pentru terarii.
În prima parte a workshop-ului de agricultură urbană participanții învață să își facă singuri un terariu și să aleagă cele mai potrivite plante pentru purificarea aerului și generarea unei stări de bine a organismului. Pe parcursul celor trei ore de curs vor fi prezentate tipurile de plante care pot fi cultivate în terarii și proprietățile lor. Modulul acesta explică ce sunt terariile, care sunt beneficiile terariilor asupra spațiilor închise, precum birouri, camere de locuit, sau spații publice, care sunt materiale și instrumente de lucru necesare, precum şi pașii de realizare a unui terariu. La finalul celor 3 ore de workshop, fiecare cursant va pleca cu propriul său ecosistem pe care îl va putea multiplica în viitor adăugând și alte plante complementare.
În cadrul celui de-al doilea modul, participanții învață cum să aleagă răsaduri ecologice pentru propria grădină urbană și să cultive plante medicinale, aromatice sau legume eco în ghivece. Temele celei de-a doua părţi a workshop-ului sunt: prezentarea tipurilor de culturi domestice, adică ghivece, jardiniere, alte sisteme de tip culturi de legume, plante aromatice, mirodenii; ce sunt culturile domestice; utilitatea culturilor în apartamente, terase, alte spații mici; materiale și instrumente de lucru necesare; pasii de lucru şi crearea unei jardiniere cu mirodeniile preferate. La finalul workshopului, participanții vor ști care sunt condițiile de cultivare ale plantelor aromatice și a mirodeniilor într-o veritabilă mini-grădină urbană.
Beneficiile plantelor de interior ṣi a terariilor pentru sănătate, dovedite de o multitudine de studii ştiinţifice:
- Elimină contaminanții nocivi din aerul încăperilor, produşi de sisteme de aer condiționat, materialele de construcție ale clădirii, materialele folosite pentru mobiliere, calculatoare, echipamente electrice, substanțele de curăţat şi altele;
- Ajută la echilibrarea nivelului de umiditate;
- Absorb dioxidul de carbon și emit oxigen, ceea ce conduce la creșterea concentrației și a productivității cu peste 15%;
- Cresc sentimentele pozitive și reduc sentimente de anxietate, furie și tristețe;
- Reduc nivelul de stres

Pasiunea pentru grădinărit nu ar trebui să se oprească din lipsa unui spațiu mare în care să cultivi florile sau legumele tale preferate. Deṣi ocupă spații foarte mici în camerele noastre și necesită timp ṣi condiții minime pentru întreținere terariile aduc mediului interior în care traim: sănătate, pace, inspirație și bucuria de a avea un colţ din natură aproape de noi.
Înscrierea se poate face la telefon 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau accesând pagina cursului de Agricultură Urbană.

Mai multe detalii: http://www.cbmanagement.ro/curs/agricultura-urbana

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 516

Eveniment postat de organizator

cursuri creative

Adaugat in urma cu 95 zile, 24 Feb. 2017

Adaugat de Cursuri creative

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
strategii avansate de pr si comunicare

Strategii avansate de PR si Comunicare

Bucuresti, Bucuresti. 7 Iun 2017 - 7 Iun 2017
internal communications

Internal communications

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iun 2017 - 8 Iun 2017
goran bregovic sus ine un nou concert la bucuresti

Goran Bregovic susține un nou concert la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 29 Septembrie 2017
king khan and the shrines live in control

King Khan And The Shrines live in Control

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 9 Iunie 2017
  • Ai ceva de zis?

    .