poze scoala de excelenta pentru copii

Scoala de excelenta pentru copii!

Bucuresti , Bucuresti. Luni 12 Iulie 2010 - Sâmbătă 17 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte , Jocuri si Concursuri , Inaugurari , Festivaluri , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Scoala de excelenta pentru copii!

Şcoala de excelenţă pentru copii!
Modulul Creativitate şi Expresivitate te pregăteşte să devii OM MARE!

Dacă ai între 6 şi 12 ani, vino la Şcoala de excelenţă şi descoperă-ţi talentul! Aceasta este invitaţia pe care domnul Florian Colceag, unul dintre cei mai reputaţi experţi români în psihopedagogia excelenţei, o adresează tuturor copiilor doritori să îşi descopere potenţialul artistic şi intelectual cu care sunt înzestraţi.
În cadrul Şcolii de excelenţă, copiii vor lucra cu o echipă de psihologi şi traineri specializaţi în domeniile artelor plastice, teatrului, dansului, jurnalismului, comunicării şi ştiinţelor exacte, care îi vor antrena în exerciţii de autocunoaştere, expresivitate emoţională, spontaneitate şi perspicacitate. „Odată ce unui copil îi sunt puse în mişcare calităţile cognitive şi morale, acesta poate ajunge la un nivel de performanţă superior. De ce? Pentru că fiecare copil este înzestrat de natură cu har şi potenţial, ne explică Oana Ştefan, PR Manager la Fundaţia Genesis.
În primele două zile, copiilor le vor fi testate aptitudinile şi înclinaţiile prin jocuri creative şi de dezvoltare personală. În următoarele două zile, aceştia vor fi antrenaţi în exerciţii de autocunoaştere şi vor participa la un program diversificat de creativitate, în care îşi vor pune în valoare potenţialul propriu. Ateliere ca Nymphea, Dramaticus, Rafael şi Mozart îi vor încânta pe copii şi le vor da prilejul să facă ceea ce îi pasionează, în funcţie de potenţialul propriu. În ultima zi, copiii vor face vizite la diferite instituţii culturale, alese în funcţie de preferinţele lor, având ocazia să lucreze cu muzeografi, artişti, jurnalişti şi profesori, care îi vor învăţa să îşi dezvolte potenţialul creativ şi intelectual şi să aibă încredere în sine.
Şcoala de excelenţă se adresează în egală măsură părinţilor. Ea le oferă acestora ocazia de a discuta cu specialişti în educaţia de excelenţă şi de a se familiariza cu concepte psihopedagogice moderne şi utile pentru o cunoaştere mai bună a propriului copil şi o orientare şcolară şi profesională a acestuia în mod diferenţiat, în funcţie de aptitudini şi de tipurile de inteligenţă cu care este înzestrat. La finalul modulului de o săptămână intitulat Creativitate şi expresivitate, părinţii vor primi un material orientativ de caracterizare aptitudinală generală a copiilor lor, din care vor descoperi cum pot să le dezvolte acestora creativitatea, expresivitatea şi încrederea în sine şi să le sporească şansele de reuşita în viaţă.
„Noi promovăm omul creator, omul capabil să-şi dezvolte potenţialele, şi nu omul marfă, omul de consum.", spune Florian Colceag, Preşedinte IRSCA Gifted Education, care consideră că şcoala trebuie să dezvolte la tineri înclinaţia spre cercetare, leadership, management, antreprenoriat şi arte şi să contribuie la prestigiul acestor activităţi pe plan naţional şi internaţional. Florian Colceag, expert în psiho-pedagogii moderne, doctor în economie şi matematician cu renume mondial în pregătirea olimpicilor români la concursurile internaţionale de matematică, spune că fiecare copil are potenţialul unui geniu, iar şcoala şi familia sunt responsabile să descopere şi să dezvolte potenţialul fiecărui copil.
Evenimentul se va încheia cu o gală a excelenţei, la care părinţi şi profesori vor avea ocazia să-i felicite pe copii pentru talentele lor.
„Şcoala trebuie să ofere motivaţie, să respecte potenţialul unic al fiecărui copil, să dezvolte programe în parteneriat cu părinţii şi să ajute copiii să se pregătească pentru viaţă. Prin educaţia de excelenţă profesorii învaţă să formeze nu doar să informeze, devin mentori şi asta se vede imediat în rezultatele personale ale copiilor şi în sentimentul de apreciere pe care acestia îl dezvoltă faţă de şcoală” declară Mihaela Drăguş, Director General al Fundaţiei Genesis, complex educaţional privat, ai caror profesori au fost iniţiaţi în educaţia de excelenţă de către profesorul Florian Colceag.
Jocurile de cunoaştere şi dezvoltare personală, atelierele de creativitate, vizitele la instituţiile culturale incluse în programul Şcolii de excelenţă, masa şi transportul copiiilor cu microbuzele Genesis pot fi accesate achitând o taxă de participare de doar 400 RON. Detalii despre program, traineri, cursuri, workshop-uri şi module se găsesc la adresa: www.genesis.ro şi www.irsca.ro.
Meriţi să fii descoperit!

Organizatori: Fundaţia Genesis şi IRSCA Gifted Education
Detalii despre organizatori:
Misiunea Fundaţiei Genesis este educaţia de elită, care să asigure legătura dintre succesul în carieră şi setul de valori personale unice. Fundaţia Genesis participă activ la transformarea sistemului educaţional românesc prin readaptarea educaţiei şi canalizarea preocupărilor către promovarea creativităţii, inovaţiei, simţului practic şi a proactivităţii.
Misiunea IRSCA Gifted Education este descoperirea şi dezvoltarea potenţialului fiecărui copil printr-o educaţie de excelenţă. IRSCA Gifted Education este o asociaţie non-profit, înregistrată în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscută la nivel naţional şi internaţional, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; Asia-Pacific Federation of the WCGTC şi respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai înalte foruri internaţionale în domeniul educaţiei de excelenţă.

Oana Laura ŞTEFAN
PR Representative, Fundaţia GENESIS
Tel: 031.425.05.62
Fax: 031.425.05.63
Mobil: 0733.107. 914
E-mail: oana.stefan@genesis.ro
Web: www.genesis.ro; www.genesiscultural.ro

Mai multe detalii: http://www.genesiscultural.ro

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2252
prisacariu alina

Adaugat in urma cu 5037 zile, 05 Iul. 2010

Adaugat de alinaprisacariu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .