poze aoc g sync noul monitor conceput special pentru gameri
poze aoc g sync noul monitor conceput special pentru gameri

AOC G-SYNC: noul monitor conceput special pentru gameri

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Iunie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Bucuresti, 24 iunie 2014 – AOC prezinta cel mai nou monitor de gaming din portofoliul sau, g2460Pg, un model premium pentru o experienta de gaming la cel mai inalt nivel. Datorita tehnologiei NVIDIA® G-SYNC integrate, AOC g2460Pg permite utilizatorilor sa se bucure de sesiuni de joc intense. Lag-ul este astfel eliminat, iar actiunile jucatorilor sunt afisate instantaneu pe ecran. Cu o rata de refresh superioara, de 144 Hz, un timp de raspuns de numai 1ms si un DisplayPort ultra rapid, cel mai nou model de la AOC elimina efectele de ghosting si screen tearing. Perfect adaptat standardelor vizuale impuse de ultimele titluri din gaming, g2460Pg se bucura de un ecran widescreen Full HD de 61 cm (24”) cu panou TN.

Imagini ultra clare, pentru actiune intensa

La fel ca fratele sau mai mare, g2460Pqu myUltraSpeed, noul model g2460Pg din gama Style se mandreste cu o intreaga serie de specificatii ce ofera o experienta de gaming demna de cele mai spectaculoase jocuri. Timpul de raspuns de numai 1ms si rata de refresh de 144 Hz elimina efectul de ghosting, garantand imagini clare chiar si in cele mai intense momente ale actiunii, si ofera gamerilor un avantaj competitiv.
AOC g2460Pg redeseneaza imaginea de doua ori mai rapid decat modelele conventionale de 60Hz. Astfel, monitorul ofera o experienta vizuala mult mai comoda si mai putin obositoare pentru ochi, iar utilizatorii se pot concentra un timp indelungat chiar si in cazul celor mai solicitante jocuri, precum cele din categoria first-person shooter. Modelul se bucura de o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si o luminozitate de 350 cd/cm², pentru culori vibrante si imagini luminoase. In plus, conectorul DisplayPort integrat ofera o transmisiune rapida si clara.

Gaming la cel mai inalt nivel cu NVIDIA G-SYNC

Pentru a oferi o experienta de gaming si mai captivanta, modelul g2460Pg este echipat cu noua tehnologie G-SYNC de la NVIDIA, expert in domeniul placilor grafice. Modulul G-SYNC integrat in monitor duce experienta de gaming la un nou nivel prin sincronizarea ratei de refresh a ecranului cu cea a GPU-ului placii grafice.

Un monitor de gaming complet

Eliminarea elementelor care pot distrage atentia, prin pastrarea unui spatiu de lucru mai putin aglomerat, ofera un avantaj competitiv oricarui gamer. O gama larga de functii ergonomice, precum inclinarea, pivotarea si ajustarea inaltimii ecranului, permite utilizatorilor sa adapteze monitorul la nevoile personale. Dimensiunea ecranului de 61 cm (24”) este ideala pentru impatimitii jocurilor, obisnuiti sa stea foarte aproape de ecran in timpul sesiunilor lungi de gaming. Mai mult, porturile USB 3.0 si 2.0 integrate permit un transfer mai rapid de date, dar si incarcarea telefonului mobil. Monitorul AOC include si functia crosshair, ce permite gamerilor sa vada exact care este centrul ecranului prin simpla apasare a unui buton dedicat. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa marcheze zona intr-un mod ce ar putea afecta suprafata ecranului.

Placut pentru ochi, placut pentru mediu

Performanta impresionanta a modelului g2460Pg nu compromite eficienta energetica. Monitorul vine echipat cu solutii software inteligente precum EcoMode sau e-Saver, ce ajuta la scaderea consumului de curent electric. Noul model AOC indeplineste standarde de mediu stricte, precum EnergyStar 6.0 si TCO 6.0.




Despre AOC:
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piata display-urilor. Calitatea inalta, serviciile de prima clasa, design-ul atragator, inovatiile si functiile eco integrate in produse, precum si preturile competitive reprezinta motivele pentru care din ce in ce mai multi clienti si parteneri de distributie au incredere in AOC. Gama larga de display-uri pentru computere a fost distinsa cu numeroase premii. AOC serveste pietele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu si Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Pietele din Estul Europei si CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vanzari, AOC colaboreaza cu cei mai importanti distribuitori si reselleri din domeniul IT.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.aoc-europe.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 681
people

Adaugat in urma cu 3566 zile, 24 Iun. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .