poze aoc prezinta o gama extinsa de monitoare pentru gameri

AOC prezinta o gama extinsa de monitoare pentru gameri

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 19 Noiembrie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

• G2460PG: Monitorul integreaza tehnologia NVIDIA G-SYNC, ce sincronizeaza rata de refresh a display-ului cu placa video, garantand imagini clare chiar si in cele mai intense momente ale actiunii. • G2460PQU/BR: Cu o rata de refresh de 144 Hz, acest monitor duce performanta jocurilor la un nou nivel. Cu acest model, AOC dovedeste inca o data faptul ca tehnologiile de top pot fi disponibile la un pret accesibil. • G2770PQU: Acest model impresioneaza prin dimensiunea generoasa a ecranului si dispune de o rata de refresh, precum si de un timp de raspuns excelent.

Gamingul atinge un nou nivel, cu tehnologia NVIDIA G-SYNC

Monitorul G2460PG din gama AOC Style cufunda jucatorul in actiunea jocului prin intermediul tehnologiei NVIDIA G-SYNC si a ecranului de 24” (61cm). Modulul integrat G-SYNC sincronizeaza rata de refresh a monitorului cu placa video a acestuia, oferind cadre cursive chiar si in timpul celor mai solicitante jocuri. Timpul de raspuns de numai 1 ms elimina efectele de ghosting, oferind imagini clare, in timp ce rata de refresh remarcabila permite vizualizarea clara a tuturor miscarilor de pe ecran, pentru a tinti cu usurinta inamicii din joc . Monitorul AOC G2460PG se bucura de o rezolutie 1920 x 1080 Full HD si de o luminozitate de 350 cd/cm², pentru culori luminoase si vibrante. Mai mult, modelul G2460PG dispune de DisplayPort pentru o transmisiune a imaginilor mai rapida si unitara.


Jocuri mai clare si animate la un pret accesibil
Modelele G2460PQU/BR si G2460FQ sunt special create pentru utilizatorii care au nevoie de performanta la un pret accesibil. Avand ecrane de 24” (61cm) si o rata de refresh de 144 Hz, aceste monitoare aduc jocul la un nou nivel. Ambele monitoare redau de pana la doua ori mai rapid imaginea, fata de modelele conventionale cu o rata de refresh de 60 Hz, astfel incat screen tearing-ul si efectul de oboseala al ochilor devin probleme ale trecutului. Modelul G2460PQU/BR se bucura, de asemenea, de un design elegant.


Depaseste-ti limitele: AOC G2770PQU
Cu un panou TN de 27” (69cm), modelul G2770PQU este cel mai mare monitor din portofoliul de gaming al AOC. Acesta dispune de aceeasi rata de refresh si de timpul de raspuns foarte rapid al celorlalte monitoare din linia de gaming AOC. Acest monitor este potrivit pentru utilizatorii care doresc sa se bucure de experienta jocului de la o distanta mai mare fata de ecran. Datorita dimensiunilor mari ale ecranului, utilizatorii se vor putea bucura de o experienta de gaming intensa si realista, cu un avantaj competitiv real. Alaturi de aceste elemente, modelul G2770PQU ofera o mare varietate de optiuni de conectare, inclusiv suport MHL pentru dispozitivele cu Android, functii complete de ajustare ergonomica si difuzoare stereo integrate.


Combate oboseala ochilor cu i-care
Timpul indelungat petrecut in fata computerului poate solicita foarte mult ochii, obosindu-i. Tehnologia AOC i-care detecteaza intensitatea luminii inconjuratoare si in mod automat ajusteaza luminozitatea monitorului, in functie de diferenta de intensitate a luminii. In acest fel, solicitarea ochilor poate fi redusa, iar gamerii pot juca perioade mai indelungate de timp, fara a resimti oboseala.


Tehnologiile AOC – o surpriza placuta de Craciun
Cu dotari de gaming impresionante, monitoarele AOC sunt perfecte pentru zilele reci de iarna petrecute in casa. De aceea, monitoarele de gaming din gama AOC reprezinta un cadou de Craciun perfect pentru orice impatimit al jocurilorilor.


Modelul G2460PG este disponibil la un pret recomandat de 2199 lei, modelul G2460FQ ajunge la pretul de 1299 lei. Monitorul AOC G2460PQU/BR este disponibil la pretul de 1599 lei, iar AOC G2770PQU poate fi achizitionat la pretul de 2199 lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 664
Cuvinte cheie: Bucuresti
people

Adaugat in urma cu 3418 zile, 19 Nov. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .