poze atelier copii zambete si flori coronite de poveste

Atelier "Copii, zambete si flori: – Coronite de poveste

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Decembrie 2014 10:30
Smart Change (str. Erou Calin Ion, nr. 19)

Categorii: Alte Evenimente

Saptamana trecuta am simtit cum Magia Craciunului ne cuprinde la atelierul ”Copii, zambete si flori”, organizat de Interaktiv University.

Saptamana trecuta am simtit cum Magia Craciunului ne cuprinde la atelierul ”Copii, zambete si flori”, organizat de Interaktiv University. Cei mici au realizat un aranjament floral superb menit sa le infrumuseteze masa din seara de Craciun. Iata ca pe 20 decembrie 2014, intre 10:30 - 12:00, tot la ceainaria Smart Change, revenim cu o ultima editie pe luna decembrie de „Copii, zambete si Flori”, insa de aceasta data cei mici vor realiza ”Coronite de poveste”.

Atelierul este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani care vor sa-si canalizeze creativitatea si energia intr-o activitate distractiva si educativa din care va reiesi un cadou special creat de catre ei cu multa dragoste si iscusinta, asemenea spiridusilor Mosului.

Copiii vor invata semnificatia fiecarui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum si tehnicile de baza in realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic si interactiv de catre trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mama devotata si creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Pretul atelierului este de 70 RON, toate materialele si instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru inscrieri online va invitam pe aceasta pagina: http://interaktiv-university.ro/coronite-de-poveste. Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu echipa Interaktiv University pe pagina de Facebook sau ne puteti scrie pe office@interaktiv-university.ro.

Va asteptam!

IMPORTANT: Vrem sa stii ca 5 RON din fiecare bilet cumparat pentru acest atelier se vor duce catre David, un baietel de 3 ani, diagnosticat cu o boala rara a sangelui si a carei singura speranta e un tratement costisitor in strainatate. Pentru ca stim cat de greu trebuie sa le fie micutului David si familiei sale, echipa reINVENT a pregatit o cutiuta speciala care va sta pe perioada atelierelor, in toata luna decembrie, la sediul Smart Change pentru ca toata lumea care doreste sa poata dona pentru David. Va multumim! Detalii despre David: https://www.facebook.com/DavidCristianPertea

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/coronite-de-poveste

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3401 zile, 05 Dec. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .