poze atelier copii zambete si flori magie craciun

Atelier „Copii, zambete si flori” - Magie Craciun

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Decembrie 2014 10:30
Smart Change (str. Erou Calin Ion, nr. 19)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/0

In luna decembrie toti copiii asteapta cu sufletul la gura un singur moment: sosirea Mosului cu desaga plina de daruri care mai de care. Insa, noi credem ca ei merita mult mai mult: merita o experienta autentica prin care sa simta magia si bucuria Craciunului.

. Astfel, pe 14 decembrie 2014, intre 10:30 - 12:00, la ceainaria Smart Change, Interaktiv Universiy a pregatit un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zambete si flori” numit „Magie de Craciun”.

Atelierul este destinat copiiilor cu varsta de peste 3 ani care vor sa-si canalizeze creativitatea si energia intr-o activitate distractiva si educativa din care va reiesi un cadou special creat de catre ei cu multa dragoste si iscusinta, asemenea spiridusilor Mosului.

Copiii vor invata semnificatia fiecarui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum si tehnicile de baza in realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic si interactiv de catre trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mama devotata si creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Pretul atelierului este de 70 RON, toate materialele si instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru inscrieri va invitam sa intrati pe aceasta pagina, iar pentru mai multe detalii despre noi sau atelierele organizate de noi ne puteti contacta la adresa inscriere@interaktiv-university.ro. Va asteptam cu drag!

IMPORTANT: Vrem sa stii ca 5 RON din fiecare bilet cumparat pentru acest atelier se vor duce catre David, un baietel de 3 ani, diagnosticat cu o boala rara a sangelui si a carei singura speranta e un tratement costisitor in strainatate. Pentru ca stim cat de greu trebuie sa le fie micutului David si familiei sale, echipa reINVENT a pregatit o cutiuta speciala care va sta toata luna decembrie la sediul Smart Change pentru ca toata lumea care doreste sa poata dona pentru David.
Detalii: https://www.facebook.com/DavidCristianPertea
Va multumim!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/magie-de-craciun

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3435 zile, 24 Nov. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .