poze ce lucruri noi ai vrea sa inveti despre tine

Ce lucruri noi ai vrea sa inveti despre tine?

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Noiembrie 2014 19:00 - Luni 24 Noiembrie 2014
Str Popa Soare nr 40, etaj 1,

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/25

Cateva informatii te pot ajuta sa te definesti si sa te dezvolti ca persoana. Sa spunem ca sunt unele lucruri pe care vrei sa le perfectionezi la tine, Fundatia Calea Victoriei iti ofera aceasta oportunitatea printr-o serie de cursuri axate pe imbunatatirea calitatilor inascute sau pe descoperirea unor noi calitati.

Ai vrea sa fii ascultat cu atentie? E important felul in care spui un lucru, povestea pe care o creezi in jurul lui. Cursul de Storytelling in public speaking, cu Marinela Rata, din 10 Noiembrie iti ofera instrumentele necesare pentru a crea un discurs care sa incite, sa emotioneze pana la lacrimi sau sa starneasca hohote de ras, dupa pofta inimii tale.

Ai vrea sa stapanesti vorbirea in public? Atelierul de Vorbire in public – Secretele unei prezentari de succes, cu Iulia Ivanov, din 15 Noiembrie abordeaza tocmai problema tracului si a emotiilor. Ele pot fi depasite, prestatia ta poate fi asa cum iti doresti. Vei invata la curs cum sa ai o voce captivanta si o expunere impecabila.

Ai vrea sa fii fermecator pentru cei din jur? Dar charisma este o calitate inascuta sau invatata? Atelierul de Charisma si magnetism, cu Andrei Dunuta, din 17 Noiembrie iti aminteste de fapt ca tu esti o persoana plina de sarm care poate avea succes prin ideile si pasiunile sale.

Ai vrea sa ai o imagine puternica? Atunci trebuie sa ai foarte clar in minte care sunt atuurile tale, pe ce te poti baza si cum sa le scoti in evidenta. Cursul de Branding personal, cu Anca Banita, din 19 Noiembrie te indruma sa oferi cea mai buna imagine a ta.

Ai vrea sa ai echilibru in viata ta? Echilibrul casei mele. Atelier de FENG – SHUI, din 24 Noiembrie te ajuta sa-ti gasesti linistea prin intermediul simbolurilor, formelor si culorilor. Invata sa aplici metoda feng-shui in beneficiul tau si sa faci din spatiul tau personal un loc plin de energie.

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro
Mai multe detalii la www.victoriei.ro

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/atelier-de-vorbire-in-public-secretele-unei-prezentari-de-succes/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 959

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 3429 zile, 07 Nov. 2014

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .