poze curs de desen in creion si in carbune

Curs de DESEN in creion si in carbune

Bucuresti , Bucuresti. Luni 30 Martie 2015 19:00 - Luni 13 Aprilie 2015
Smart Change, Str. Erou Ion Călin nr. 19 (lângă Piața Romană)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/14

Anul trecut am inceput sa spunem o ”Poveste alb-negru” la un curs inedit de desen in creion si carbune. Modulul 2 aflandu-se in plina desfasurare, cu zambetele participantilor pe buze si carbunele pe degete, anuntam cu bucurie deschise inscrierile pentru o noua grupa!

Interaktiv University ii invita pe toti cei care vor sa descopere arta desenului in carbune si creion la un curs practic si distractive care va avea loc in fiecare zi de luni, intre orele 19:00 - 21:00, la sediul Smart Change (zona Piata Romana).

”Poveste alb-negru” este un curs de desen in creion si carbune format din 3 module, 12 sedinte in total, fiecare explorand o zona importanta din desen. Primul modul se axeaza pe tehnici in creion, unde vei studia elementele de baza ale corpului uman, proportiile, hasura. In al doilea modul vei explora formele in alb si negru, dinamica dintre creion si carbune, tehnici de umbre si jocuri de lumina, punand accent pe peisaje si natura moarta. Ultimul modul revine la om prin studierea in detaliu a anatomiei artistice si realizarea de portrete in carbune.

Pe durata fiecarui modul Dragos Grama, fotograf, arhitect si artist talentant, va fi trainerul tau si te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.

Michellangelo spunea intr-un studiu al sau ca desenatul cu carbunele poate sa surprinda atat emotiile cat si detaliile, sa produca tonuri si umbre subtile, un amestec de intuneric si lumina. Te invitam sa explorezi veridicitatea spuselor sale!

Si pentru ca vrem sa te simti un artist adevarat, la finalul fiecarui modul iti vei putea chema familia si prietenii pentru a-ti aprecia desenele si progresul la expozitia sustinuta special pentru participantii cursului nostru in cadrul cafenelei Smart Change.

Pana atunci te invitam pe pagina aceasta pentu a vedea detaliile fiecarui modul si pentru a te inscrie la cel dorit.

http://interaktiv-university.ro/curs-de-desen-creion-si-carbune

Poti sa participi la cele care te atrag cel mai mult investind 200 RON/ modul (4 sedinte) sau la toate 3 pentru 510 RON (12 sedinte). Daca vrei si mai multe detalii ne poti contacta la adresa: inscriere@interaktiv-university.ro.

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/curs-de-desen-creion-si-carbune

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3328 zile, 17 Feb. 2015

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .