poze custom wheels show ii

Custom Wheels Show II

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Aprilie 2015 - Duminică 26 Aprilie 2015
CET Sud, Fizicienilor 13-15

Categorii: Alte Evenimente

Show dedicat culturii custom

Custom Wheels - Romanian custom motorcycle culture show -
Singurul eveniment din România dedicat culturii custom. Va expune proiecte speciale din zona moto (cu precădere), auto, velo și custom graphics, și are ca scop promovarea și punerea în valoare a culturii custom autohtone pe plan național şi internațional.

Se dorește reînvierea spiritului muncii artizanale, încurajarea noului val de constructori și tragerea unui semnal de alarmă împotriva legislației RAR în ceea ce privește vehiculele artizanale.

Fenomenul custom nu mai poate fi ignorat - a atins deja proporții impresionante. Amploarea sa este datorată îndeosebi faptului că manufactura românească este de cea mai înaltă calitate. Aceasta este reflectată de proiectele concepute şi create de numeroase ateliere românești - multe dintre ele ridicându-se la un nivel profesional de talie internațională. Să ignori un astfel de fenomen e ca și cum nu ai vedea elefantul din cameră.

Vor fi expuse zeci de motociclete custom (chopper, cafe racer, scrambler, brat) mașini și biciclete speciale datorită aspectului, execuției și a poveștilor. Nu ne dorim să organizăm „încă un salon moto obișnuit”, ci vrem să oferim vizitatorilor și celor atașați de life style-ul alternativ o experiență care să stârnească microbul custom, creativitatea, și să-i determine să viseze la propriile proiecte.

Sunt angrenați meșteșugari, ingineri, artiști, cu pasiune pentru tehnologie, artă sau istorie, care își sacrifică timpul și banii pentru a crea mașinării unice.
Vrem ca la finalul show-ului vizitatorii să plece hotărâți să-și înceapă propriul proiect și să adopte în stilul lor de viață sintagma „Construit, nu cumpărat!”.

Se vor desfășura demonstrații ale artiștilor/artizanilor/meșteșugarilor la fața locului – prelucrare metal (roată englezească, gravare), prelucrare de piele, aerografiere, tatuaje, custom graphics (personalizare vestimentară, etc.), în acest fel publicul va fi informat asupra etapelor de producţie și va putea aprecia creativitatea, calitatea execuțiilor și nivelul de muncă depus.

Întreaga incintă va avea o identitate vizuală impusă, care îmbină aspectul industrial cu aerul artistic (prin tablouri/desene/schițe/postere) și cu cel cultural (vom avea ca invitați editori de cărți din domeniu și se vor prezenta pasaje video/foto din cultura și istoria moto).
În cele două zile (25-26 aprilie) atmosfera va fi susținută de activitățile atelierelor, de trupe de muzică, se vor organiza lecții de dans oferite de Rockabilly Romania și alte acțiuni cu care publicul să poată interacționa.

Evenimentul se va desfăşura într-o hală încăpătoare de 1.600 metri pătraţi, în incinta CET Sud (Fizicienilor 13-15 ).

Încurajăm participarea deținătorilor de exponate speciale sau rare, fără costuri de participare.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/342751465915451/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2097

Eveniment postat de organizator

razvan

Adaugat in urma cu 3298 zile, 18 Mar. 2015

Adaugat de razvan custom

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .