poze felicitari hand made forever christmas in 3d

Felicitari hand-made: “Forever Christmas” in 3D

Bucuresti , Bucuresti. Joi 11 Decembrie 2014 19:00
Smart Change (str. Erou Calin Ion, nr. 19)

Categorii: Alte Evenimente

Ai crescut, insa iti este dor de vremea cand faceai singur, stangaci sau nu, felicitarile pe care le ofereai celor dragi?

Joi 11 decembrie 2014, intre 19:00 - 21:00, la ceainaria Smart Change, te invitam la atelierul ”Forever Christmas”, organizat de Interaktiv University, unde vei invata sa faci felicitari de Craciun parca dintr-o alta dimensiune… mai exact cea 3D.

Atelierul va fi sustinut de catre Olivia Vorovenci, o tanara plina de creativitate care vrea sa impartaseasca prietenilor Interaktiv University din pasiunea ei pentru frumos si multitudinea de lucruri pe care le poti face din hartie prin decupaj si impaturire. Alaturi de Olivia vom descoperi, in aceasta prima lectie din cele multe care vor urma, frumusetea obiectelor realizate folosind acest efect special de 3D.

Daca esti pasionat de creativitate si hand-made sau pur si simplu vrei sa faci ceva special pentru cei dragi, te asteptam la atelier.

Pretul atelierului este de 60 RON, toate materialele si instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru inscrieri online va rugam sa accesati aceasta pagina: http://interaktiv-university.ro/christmas Va asteptam!


IMPORTANT: Vrem sa stii ca 5 RON din fiecare bilet cumparat pentru acest atelier se vor duce catre David, un baietel de 3 ani, diagnosticat cu o boala rara a sangelui si a carei singura speranta e un tratement costisitor in strainatate. Pentru ca stim cat de greu trebuie sa le fie micutului David si familiei sale, echipa reINVENT a pregatit o cutiuta speciala care va sta toata luna decembrie la sediul Smart Change pentru ca toata lumea care doreste sa poata dona pentru David. Va multumim! Mai multe detalii: https://www.facebook.com/DavidCristianPertea

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/christmas

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3434 zile, 24 Nov. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .